Dessa Killar!

Män kommar alltid vara pojkar innerst inne och tur är väll det :) här kommer lite klipp på mina kära vänner som definitivt har barnasinnet kvar.. hehehe







Skyltsöndag

Jenny ringde mig igår och hade tråkigt.. Så hon kom till mig och vi bakade fudge. Den ena blev jättegod den andra överdoserade vi lite med kokos :) När vi satt och kollade på fjortisfilm kom vi på att det kanske var värt att ta en sväng till Skyltsöndag på Mingel för att se om det var nåt drag. Den första vi träffade var födelsedagsbarnet Patrik. Jenny och jag delade ut massa polkagrisar och det var väldigt uppskattat ;) Vi dansade till väldigt udda musik men kul var det..
När klockan började närma sig stängning började det spelas "Heja Blåvitt" på repeat (inte så kul för Jenny som är Öisare). Helt plötsligt började killarna slita av sig tröjorna och hälla vatten, fish och is på varandra! Det spårade kan man säga..

här kommer lite bilder för att beskriva vad jag menar när jag säger att det spårade!








Tobbe Sjunger!

Man kan ju inte annat än att älska denna kille som inte har några hämningar överhuvudtaget... Att jag sedan knyckt videon från hans telefon är en helt annan femma.. Men håll tillgodo med hans vackra sång!


Vem behöver sömn?

Helgen har varit extremt rolig. Det började med att jag efter mycket om och men lyckades övertala Jen att följa med mig, Carl och Svadde till Peacock DJ Allstars. Dock bestämde sig Jen att följa med Jenny till Karisma istället :( Jag och pojkarna började som sagt på Peacock till riktigt skön musik men drog en sväng till Karisma och hälsade på men det var ett nerbyte. I rask fart gick vi tillbaka till påfågeln och dansade och chillade till klockan halv 6 på morgonen! Helt klart bästa housen på länge. Nu var det ju så att jag var nykter och därmed var taxi. Släppte först av Carl (då han velat åka hem bra mycket tidigare än Svadde och mig) och sen körde jag hem Svadde som sov i baksätet (väldigt kul att köra sovande människor :D ). Kom hem klockan halv 7 och då gav jag hästarna frukost och sedan sov i 2h. Lyckades sova en timma till den dagen.
Kan ju erkänna att jag inte var jättemotiverad till att dra till Jen's inflyttningsfest men det var bara att bita i det sura äpplet och ta på sig sitt Game Face.. Kan dock erkänna att det blev en sjukt trevlig kväll med mycket konstiga händelser. Kom på efter en öl att jag inte var sugen på att dricka så jag struntade i det. Dansade loss på Mingel men drog hem ganska tidigt... skulle ju upp kl 7 igen!
Ikväll skall jag sätta på en film och chilla! Framförallt skall jag sova :D

xoxo 


Den du!!

Denna helgen kommer bli enastående.. Snart skall jag till Scandinavium med Joomie för att kolla på Frölunda-Brynäs och sedan hem till J&J's crib och ladda inför världspremiären av New Moon :D
Imorgon blir det utgång i GBG, jag kommer att få dåligt rykte i stan för jag skall vara Designated Driver igen. Men jag rockar loss ändå =) Dansar ju mer ju nyktrare jag är!
På lördag är det Jen's inflyttningsfest och jag vet fortfarande inte vad jag skall klä ut mig till!!
Söndag är fortfarande planlöst men film och glass vore trevligt :D hahahah

If left behind, Run like Hell!!!


hare bra!


Jul på Liseberg..

Nu har tydligen Jul på Liseberg öppnat och det är lite blandade känslor på att åka dit.. Att åka dit med sina vänner är ju hur kul som hellst men...... Är det bara jag som tycker att Liseberg på vintern är en av de mest romantiska platserna i Göteborg? När alla ljusen lyser och man kan dricka glögg och åka skridskor.. Det får gärna vara några minusgrader så att man fryser lite och måste värma sig över eldarna som finns (eller i någon annans famn).. Det känns lite slöseri mer romantik att åka dit och bara flumma som man alltid gör annars..
Nä nu måste jag fan gå och lägga mig för att sitta och filosofera över Liseberg går ju nästan över gränsen... Men nu vet man iaf vart man skall ta mig på en dejt.. hahahha..
godnatt :D





Tjejernas Vecka!!

MÅNDAG-ONSDAG är vi praktfulla.
TORSDAG är vi förväntansfulla.
FREDAG är vi beautyfulla.
LÖRDAG är vi skitfulla och
SÖNDAG är vi förhoppningvis ångerfulla

Känner ni igen er brudar...?

Ha en trevlig vecka!!


J???

Har rätt mycket att göra idag men är ju som vanligt så obeslutsam att jag istället för att göra det jag borde på datorn skriver jag här!
Hela denna veckan är fullproppad.
På onsdag fyller pappa 60 och mitt på dagen åker han och mamma till Berlin. Så då har jag hunden och alla hästarna plus allt annat.. jippi!
Torsdag blir en bra dag.. Frölunda-Brynäs med älskade Joomie och sedan hem och kolla på New Moon Premiären kl 00:02 med Frugan!

på lördag är Jen's inflyttningsfest! Man skall klä ut sig till någonting på bokstaven J. Jag har några ideer men inget perfekt än!! Det skall bli jättekul att se alla på Lördag då denna helgen var en flopp! Kusinen kommer också vilket blir kul.. MEN VAD SKALL JAG VARA?? Jag och Leo diskuterade igår att man skulle fått klä ut sig till något på första bokstaven i sitt namn.. då har jag en galet bra idee!! hahah..


KATTUNGAR!!!!

Är det någon som vill ha en kattunge??
Våra kattungar är nu 12 veckor och vill inte bo kvar hemma längre (8 katter är lite mycket.. hehe)

Den röda och de två helsvarta är killar och den svartspräckliga är en tjej....








Nu då??

Jaha.. Nu sitter jag här hemma i min nästan helt städade lägenhet och har tråkigt.. Men kan inte ens ta mig till Maxi för att köpa blondering då lite för många glas champagne och vin har druckits för att jag skall kunna köra.. Jag kan inte heller ta mig till J&J's crib heller av samma anledning..

Imorgonkväll skall jag antagligen på Box med Andreas på TK och det skall bli jätteroligt.. Förhoppningsvis har min träningsverk i rumpa och lår gått över tills dess.. För AJ vad det har gjort ont.. Jäkla utfall!

Så om någon har förslag på något vettigt man kan göra när man inte kan ta sig hemmifrån eller vill komma hit och kolla på film är det bara att höra av sig.. :P

xoxo....


Ett omoraliskt erbjudande..

Jag säger det redan i förväg... Detta inlägget borde censureras men jag kan bara inte låta bli.. Jen kom förbi för att vi skulle fixa till hennes orangefärgade hår (nu är det gult) och kollade på den nya serien Eastwick (ni vet.. Häxorna i Eastwick!)..
Diskussionen spårade rätt fort och jen kom på den intressanta ideen att man borde ha en hemlig lover.. Gärna någon i den egna vänskapskretsen men att ingen (och då menar jag INGEN) skulle veta om att man hade ihop det.. Ideen är strålande förutom i en punkt. Hur lång tid tar det innan känslor blir inblandade? Vi kom i alla fram till att det var värt att fundera på!! :D hehehe... 
Nu kommer släkten så det är dags att dra på sig masken av den otroligt välupppfostrade och artiga Linda :P hahaha.. Kommer vara så mätt att jag stupar i säng sedan! (kanske skall hem till Jen och slinga hennes hår och blondera mitt!! (jag är typ gråhårig)  


Peacock, strippstänger och brutna revben

Man kan säga att jag har varit lite frånvarande från GBG de senaste månaderna (lätt underdrift). Men igår var det Peacocks födelsedagskalas och det fick ju inte missas..
Jag drog in med Jen och Calle och Carl för att mingla med GBGs elit och det var en väldigt trevlig kväll..
Jag som inte är världens Housefantast blev nästan omvänd igår, sjukt bra DJ och house med salsarytmer. Kan inte bli bättre.. House man kan dansa till (hoppa upp och ner och veva är inte dans).. Måste leta upp några av låtarna som spelades!
Träffade folk jag inte sett på hur långe som hellst men det är antagligen mitt fel. När klockan började bli mycket så blev jag lite trötter (nykter kväll för mig), och Jen märkte att det inte är en bra ide att klänga på en strippstång när man har en spricka i revbenet..
Kebabhouse var sjukt roligt.. Jag står vid kassan och småpratar med demmedans jag väntar på min mat när 2 stammisar kommer in.. Den ena går på toa och då övertalar den andre henne i kassan att fylla en mugg med vitlökssås och sätta på ett lock.. När den förste kommer ut från toan ger den andre honom muggen och säger "jordgubbssmootie". den andre blir överlycklig och tar två djupa klunkar... hahahaha... :D


Fler bilder kommer men har inte orkat lägga upp dem än..
och titta... Jag är nästan blond igen :D


Planer..

Idag har jag varit sjukt effektiv. Har förutom det vanliga varit på gymmet en sväng (lite omotiverad pågrund av min galna träningsverk från igår), varit hos Mountain Horse och hämtat mina bruna ormskinnsmönstrade stövlar (jag har lite udda smak men det är la inget nytt), och ikväll kanske jag skall träffa Jen nere vid Prinsen och chilla lite (inte jättesugen men kommer inte på nåt bättre att göra).

Vad händer annars då?
Torsdag -
Antagligen Peacocks 4års fest.
Fredag -
Idol med Malin hemma hos J&J sedan ut :)
Lördag -
Ingen aning
Söndag - Släktmiddag
Måndag - Köpa present till pappa
Tisdag - Hoppträning
Onsdag - Pappa fyller 60
Torsdag - Föräldrarna drar till Berlin och Hockey :P
Fredag -
Ingen aning
Lördag - Frugans inflyttningsfest :D


Så ser min fritid ut den närmaste tiden.. Det är både gött och inte så kul när föräldrarna e borta.. Att vara själv e underbart men att ha hunden, hästarna och alla katter att ta hand om är mindre underhållande..  Nä nu är jag sjukt hungrig..
see ya!




BH-Guide














Date?

Hur kommer det sig att vi är så sjukt dåliga att dejta i Sverige? En kompis som var i USA i några år sa att det var precis som i filmerna.. Tyckte du att någon var snygg kunde du gå fram till personen och fråga om ni skulle gå på date (gällde honom som kille, tjejer bjöd inte ut killar så ofta). Det är ju mycket mer okomplicerat än vad det är här hemma.
jaja måste säga att det är gött att de flesta jag umgås med är singlar. Folk blir så träkiga när de är i ett förhållande. Att sitta och mysa i soffan med sin pojk/flickvänn blir plötsligt såå mycket trevligare än att träffa sina vänner. inte för att jag skulle ha något emot någon att mysa med i soffan ibland ;) men men.. vad har man inte killkompisar till om inte att mysa lite :D hehe..

På tal om något helt annat... Jag har helt hakat upp mig på att det var något jag skulle göra idag men jag kan inte komma på vad. Ja, ni kommer säga att jag drömt det eller nåt men jag vet att jag hade bokat upp denna onsdagen och eftersom ingen påminnt mig så gissar jag att ni har rätt.. Sjukt irriterande dock!


Dagens Sanning :)


Vart tog tiden vägen?

Jaha... då är det måndag igen.. Är det bara jag eller har hösten gått sjukt fort? Det är redan den 9 november... det betyder att det är 44 dagar, 11 timmar, 10 minuter kvar tills Julafton... Hur gick det till?

En Julklapp är redan bestämd och det är den till min älskade Jen.. Funderar på om man borde träffas ett gäng och dra ett namn till den man skall köpa en present till eller något så att man kan ha en mysig liten julafton, vad är julen utan presenter.. Jag älskar att köpa och göra presenter... Och inte en chans att jag låter en butik slå in mina paket.. Det skall göras med kärlek :P

Killar är sjukt mycket svårare att ge presenter till än tjejer.. Fattar inte folk som tycker det är svårt att ge en tjej presenter. Vet knappt vart jag skall börja, kan ju gå in i vilken butik man vill och hitta något. Skulle komma på 20 tjejpresenter för varje killpresent. Jobbigt när man typ bara umgås med killar.. hahaha..

Nej nu måste jag skynda mig... Kram!!


Men vad hände??

Fredagskvällen var lite annorlunda.. Började som vanligt med vin, öl och Idol hemma hos Joomie och Jen med Tobbe, Carl och annat löst folk =) Äntligen åkte Rabih ut. Han var ju så sjukt dålig. Folk började brottas med damsugare, klottra på varandra med spritpennor och jag vet inte vad.
Jag följde med Carl och Tobbe till Mingel vid 11 så att vi slapp betala inträde (vi är inte snåla, vi är ekonomiska!) och efter några shotrundor drog jag och Carl tillbaka (Tobbe kom senare med massa tjejer!!)





Vi kan klassa detta som helt normalt beteende för oss Kungsbacka-bor men sedan spårade det.. Vi gick till Mingel vid kvart i ett tiden och redan när jag kom in så spårade det.. Jag stod i toalettkön och när det var min tur att gå in kom två brudar och ville knö sig före mig men det gick jag inte med på. Då börjar de skrika att jag knödde mig före och att de faktiskt kunde få mig utslängd med det samma.. Gör ni så sa jag och gick in på toan. (jag har inga problem med att knö men denna gången var jag oskyldig). Tro fan att det står en vakt och väntar på mig utanför när jag kommer ut! hahaha.. Han kan dock inte riktigt hålla sig seriös när han ber mig komma med ut.. Väl ute så skrattar han bara lite och sen fick jag gå.. hahaha..

Jag var så sjukt trött att jag bestämde mig för att gå hem till Joomie och Jen och sova. Dörren skulle tydligen vara öppen så jag begav mig dit.. Nähä.. ingen öppen dörr där inte. Men jag kommer ju på den brillianta ideen att jag skall klättra upp till balkongen och se om den dörren var öppen.. Så i högklackar och lång kappa så klättrar jag upp men den dörren var stängd den med. Efter att klättrat ner igen så gick jag till mingel och skulle hämta nyckeln (hade kanske gått fortare att göra det direkt.. men men). Väl där så hittar jag Tobbe som säger att jag kan dra hem till honom istället för Svadde var där och kunde öppna.. En promenad till och sen kom jag äntligen in någonstans. Fixade en macka och sen sov jag som en sten.. Missade när Svadde sprang runt med kniv när någon busringt och jag missade när tobbe kom hem och hoppade i sängen.. GodNatt!! haha
När jag vaknade undrade jag hur full jag egentligen varit.. Kommer inte ihåg mycket från Mingel. Kollade mobilen (hade ringt ett samtal på vägen) och kvart i 2 var jag redan påväg hem till Tobbe. Så allt klättrande i balkonger och toalettbråk hade hänt på under en timma. Inte konstigt att jag innte minns så mycket.. Jag var ju knappt där.. hahahaha

Nu är jag sjukt hungrig... Puss på er!


Stuck on You

Ni vet hur man kan få en låt på hjärnan och vad man än gör kan man inte låta bli att gå runt i två dagar och bara nynna på den jäkla låten.. Det behöver inte ens vara en låt man gillar utan bara en man råkat höra och sen är den fast varesig man vill eller inte...
Välkommen till min värld.

Jag kan inte sluta sjunga på Miley Cyrus - Party in the U.S.A...

Men en sak måste jag säga..
Damn va snygg hon är!!

Noddin’ my head like yeah
Moving my hips like yeah,
And I got my hands up,
They’re playin my song
I know I'm gonna be ok
Yeah, It's a party in the USA



En annan sång jag nynnat på är
 Carrie Underwood - Cowboy Casanova..

Har dock inte hittat en video att lägga upp för de har inativerat inbäddning så här får ni länken istället...
Kolla de underbara skorna hon har ibörjan... Give Me!!

http://www.youtube.com/watch?v=Nu32vyCldh8

You better take it from me, that boy is like a disease
You’re running, you’re trying, you’re trying to hide
And you’re wondering why you can’t get free
He’s like a curse, he’s like a drug
You get addicted to his love
You wanna get out but he’s holding you down
‘Cause you can’t live without one more touch

He’s a good time cowboy casanova
Leaning up against the record machine
Looks like a cool drink of water
But he’s candy-coated misery
He’s the devil in disguise
A snake with blue eyes
And he only comes out at night
Gives you feelings that you don’t want to fight
You better run for your life


Ni får en annan låt med henne här istället!

Right now,
He's probably slow dancing with a bleach blonde tramp
And she's probably getting frisky
Right now,
He's probably buying her some fruity little drink
'Cause she can't shoot whiskey

I dug my key into the side of his pretty
little suped up four wheel drive
Carved my name into his leather seats
Took a Louisville slugger to both headlights
Slashed a hole in all four tires
Maybe next time he'll think before he cheats




Here I go again...


Planerna för ikväll är som bäst ostrukturerade och som sämst obefintliga.. Att hitta på något eller inte, det är frågan.. Känner för att dansa och skratta mycket.. :P Men jag är sjukt sugen på att baka och kolla på film ikväll. Om ingen vill gå ut så lutar det åt att jag tar en sväng till Maxi och köper ingredienser till antingen Lussekatter, Kanelbullar eller Muffins. Men vilket skall jag välja? I-landsproblem??!?! hahah.. Men det är inte kul att baka när man är själv för jag äter upp halva degen om ingen stoppar mig och sen ligger jag som en gäst bulle i soffan och orkar inte äta de färdiga bullarna.. hahaha

Har ju lyckats med del 1 i min lömska plan att få Jen att bli serieberoende (hon är hooked på the O.C.) och snart skall hon få massa avsnitt av Gossip Girl.. Tror att det borde få henne lite besatt.. :P Efter de serierna så kommer One Tree Hill, 90210 och sen är det bara att mata på.. Hahahaha...

Har redan tröttnat på att bara brunett (klarade en vecka) så har redan gjort lite slingor.. Resultatet är lite åt det gråa hållet för att färgen var så sjukt mörk men några tvättar till så blir det bra.. :D

På lördag blir det i alla fall ganska lugnt för jag skall äntligen tävla igen. Jag har tävlat så sjukt lite att folk börjar undra vart jag tagit vägen. Visserligen blit det bara en lokal 110-klass med Draken men ändå.. haha. Skall hoppa vanlig klass och kolla om han kan gå omhoppning. Nästa år är han ju 7 och då jäklar.. :P
Nästa tävling blir i Trollhättan den 27e.. 120 och 125 med Draken och 130 och 135 med Zeus. Skall bli sjukt kul, och kallt, och blåsigt.. Tänk vad man alltid utsätter sig för med ridningen..
Hoppas att jag skall få ett sms från Mountain Horse så att jag skall få mina nya prylar innan helgen men det ser inte så lovande ut!


Hittade denna grymma bilden från Flyinge som en fotograf tagit :)


Best Halloween Ever

Ojojoj...
Halloween blev galet bra..

Ni vet hur det blir när man planerar och väntar på en viss kväll länge (typ Nyårsfester) och hur ofta de blir halvdana och under förväntan? Det hände inte denna kvällen...

Halloween Rockade masken av alla andra fester...

Vet inte om jag behöver skriva så mycket om hur det var. Bilder säger mer än 1000ord så detta blir ett sjukt långt inlägg!









Gissa om vi hade kul!!!!!


RSS 2.0