Scandinavium..

Scandinavium skall lukta sand, spån och hästskit!! (Jo jag älskar hockeyn men Horse Show är och kommer alltid förbli Horse Show) och Gothia Hotell skall krylla av folk som alla känner alla...

Då var det över för iår.. Eller inte för mig, skall köra kl 7-9 imorgon (skulle kört 5-9 men slapp och tur var väll det!).
Hur skall man sammanfatta Horse Show?! nja.. Hästfolk är ett speciellt släkte. Är man inte hästmänniska få förstår man inte charmen.. Jo man kan upskatta hoppningen (det är faktiskt intressant om man bryr sig om att försöka uppskatta det och inte bara sitter och grinar om att hästar inte är kul), man kan skratta åt allt konstigt folk som springer runt på mässan och knör som galningar, man kan lära sig hänga med i snacket.. Men man kommer nog aldrig tillfullo förstå allt med Scandinavium, Falsterbo och Flyinge (Globen räknas inte). Det är dessa tre helger man träffar allt hästfolk man annars aldrig ser annars (eller bara på tävlingar), nu man skvallrar, nu söta tjejer drar med gifta fula ryttare upp på rummen (tjejerna tigger ju fan om det så tycker de är skyldigare än ryttarna, de är ju killar - de kan inte ordet nej.. hahaha).
Vi älskar det men vore det oftare helger som dessa så tror jag man skulle tröttna. Nackdelen är dock att man inte hinner prata med vissa så mycket som man skulle vela för att ALLA vill prata med ALLA... Tror inte det är nån annan kväll på Gothia Hotel som så mycket folk som inet är incheckade på hotellet sover där eller som sover i fel rum.. hehe..
Och kors i taket.. Jag tog nästan inte en bild på 3 kvällar, förra året gick kameran i ett. Saknade dock en hel del folk som borde vart här.
blah.. XOXO

OS-feber!

Då börjar det mest intressanta med hela OS för min del. Ishockey :D Eller för att vara exakt började ju Hockeyn igår med att Kanada krossade Norge med 8-0 och Ryssland slog Lettland med 8-2.. lite imponerad är jag att Lettland fick in 2 mål på Ryssland. Ikväll blir det Sverige-Tyskland och jag satsar på liknande resultat, kanske 7-1?! 
01.30 börjar matchen.. Jag gissar att ingen har lust att sitta uppe och titta på det med mig.. Jag bjuder på snacks :D 

12 flaskor Whiskey senare...

12 flaskor Whiskey.

Jag hade 12 flaskor whiskey i min källare. Emellertid tyckte ej min
hustru om detta mitt spritinnehav,
varför hon bad mig hälla ut alltsammans i vasken.
  Som jag inte vågade säga emot henne, började jag mitt vanskliga
arbete sålunda. Jag drog upp korken ur den första flaskan och hällde
ut innehållet i vasken med undantag av ett glas som jag drack ur.
Så drog jag korken ur den andra flaskan, hällde ut innehållet i
vasken med undantag av ett glas som jag drack ur. Jag drog sedan
korken ur den tredje flaskan, hällde ut ett glas, med undantag av det
innehåll, som jag drack ur. Så drog jag korken ur den fjärde vasken,
hällde flaskan i glaset som jag sedan drack ur. Sedan drog jag upp
korken ur det nästa glaset, hällde korken i flaskan, hällde vasken i
flaskan och satte korken i flaskan med glaset och hällde whisky på
flaskan. Då alla flaskorna voro tomma stödde jag huset med ena
handen medan jag räknade flaskor, korkar och glas med den andra.
 Det blev 29 precis. För att vara säker på min sak räknade jag en gång
till. Den gången blev det 74 igen. Då huset passerade förbi räknade
jag det hela om igen och till sist alla husen, flaskorna samt
vaskarna med undantag av en kork som jag hällde i huset och drack.


Meningslöst babbel.

Nej då... jag har inte tråkigt.. inte alls!!!
Dagen har gått fort och jag har hunnit med allt jag borde och lite till (förutom att rida, för jag hade verkigen ingen lust idag).. Så nu sitter man här och kollar på ett avsnitt GRΣΣK och degar. Nyslingad är jag också btw (om det är någon som bryr sig :P Blev riktigt bra, orkar inte med det där lite halvdassiga man ofta får på våren.. Nu när det återigen snöar har jag bestämt mig för att vräka på med färg i allt.. Orka att alla går runt i svart och grått och påstår att de gillar det.. Men ALLA har ju svart hela tiden.. Bryt mönstret och stick ut! Jag påstår inte att man inte får ha svart men nångång kan man la våga ösa på med färg.. Vem är det osm säger att man bara skall ha mörka färger på vintern? Det är ju nu vi behöver muntras upp och inte deppa ner oss ännu mer.. Samma med hårfärger, varför skall det vara mörkare och tråkigare på vintern? Nej bojkotta vintern... Skall vi fixa ett beachparty kanske?! :D

xoxo

Vad som händer under Scandinaviumveckan....

...kommer alla få reda på!!
Och nu är det snart dags! En av årets sjukaste veckor.. Scandinavium Horse Show...! Jag är helt övertygad om att våra fester är en av anledningarna till att incontro flyttat ut från receptionen på Gothia Towers. De hatar oss.. Snackade med en som jobbade där förra året och han sa att det var årets värsta helg. De hade funderat på hur de kunde lösa det så att det inte skulle spåra varje år men de kan ju inte hindra folk till att vara i baren (de försöker varje år med de under 18 men lyckas väll bara sådär :P). Säg en annan fest då folk i alla åldrar och ifrån alla möjliga länder festar ihop. Helt sinnes! Man brukar tappa bort alla man kom med och hitta massa folk man inte sett på länge.

Jag kommer vara där alldeles för mycket och kommer när veckan är över återigen kunna köra vägen till Landvetter med förbundna ögon. Får se vilka som är de trevliga iår och vilka som är divorna :P


Inte den bästa dagen.

Jaha.. Hade en tidig tid hos husläkarna för att kolla upp vad som var fel med mina knän. Den första motgången var att det snöar IGEN. Nu måste väll till och med ni som älskar snön tycka att det räcker?! ok jag håller med om att det är fint och mysigt och när det smälter kommer slasket och allt kommer bli brundassigt, men, det kommer bli slaskigt förr eller senare ändå, det är för mycket snö för att rida på fältet, jobbigt att gå för det är halt och jobbigt. Så om ingen kan komma hem till mig och visa mig rolika saker att göra i snön snart så kommer jag fortsätta klaga tills snön smält.
Sen okte jag till "läkaren" som var en liten tant som inte ens visste hur man tar i hand. Är det inte hemskt när man skall hälsa på någon och man bara får en slapp trasa istället för ett ordentligt handslag? Hon kunde i alla fall ingenting och jag skall få en tid för röntken inom två veckor. Sen det riktiga bakslaget.. Det tar minst tre månader att få tid hos en ortoped.. Tack för den.

Ingen var coolare än mig i backarna :D




Duktig Linda!

Känner mig väldigt duktig idag.. Först har jag lyckats klämma in ett besök hos tandläkaren vid lunch och sedan har jag ridit, varit på box och gräddat våfflor.. Nu sitter jag och glor på Design Thomas och Simon och är helt slut i kroppen.
Imorgon skall jag vara hos knädoktorn klockan 08.15 och äntligen få reda på varför mina knän är dumma mot mig.

Dags att skaffa tålamod..?!

Då fick man svar.. Det kommer att ta 4-5 veckor innan jag får reda på om valpen blir min. Det tar ungefär två veckor innan prickarna kommer och sedan så tar det ungefär 2 veckor till innan man ser om de har rätt ögonfärg (Dalmatiner får inte ha blå ögon). De skall även testas så att de inte är döva vilket det kan finnas inom rasen.
Jag som inte har världens bästa tålamod kommer ju bli mer och mer irriterad av att inte få veta :P

Skall nog träffa Jen senare ikväll och mysa lite!!
xoxo

Biljakt!!

Ni kommer inte tro vad som hände mig imorse.. Kör längst E6an och helt plötsligt kommer två bilar i full fart ut på motorvägen. Efter dem kommer en polismotorcykel med en polisbil med blåljusen på nån sekund efter.. Ni kan tänka er kaoset på motorvägen.. Bilar tvärnitade, körde in i varandra och voltade.. Själv fick jag bara en pajad baklykta eftersom jag var i vänsterfilen och han bromsa innan jag körde in i den stora lastbilen framför mig!!

Nöjd nu Jen?

Pang!

Jaha.. Så var olyckan framme. En jäkla buss körde in framför bilen som låg framför mig vilket gjorde att den fick tvärbromsa som vilket i sin tur ledde till att jag fick göra detsamma och som ledde till att bilen bakom mig körde in i mig.. Som tur var gick bara en lampa sönder på min bil och han tog på sig ansvaret för att han legat för nära mig. Första skråman jag fått på en bil under de 6,5år jag haft körkort om man inte räknar ett stenskott på en framlykta och att nån idiot repade min förra bil med en nyckel..

Helt utan prickar!!!

Vem har inte sett filmen 101 Dalmatiner?! Att de föds utan prickar vet väll nog alla vid detta laget men är det inte häftigt att dessa ursöta men helt vita valparna kommer bli Svart eller brunprickiga snart.. . 
Förhoppningsvis får jag en av dessa söta råttor om 8 veckor :)

Jilloc's Miss Perfect är mamma och Jilloc's Sugardaddy är pappa.
Det blev 13 valpar varav 6 tikar så bara hålla tummarna för att vi får en!







Pour some sugar on me!

Hade den sjukaste drömmen inatt och under hela drömmen så spelades Def Leppards "Pour some Sugar on me" tro fasen att jag inte kan sluta nynna på den idag!

Och så var det onsdag igen. Halva veckan har redan gått och ingenting att förtälja. På radion sa de att man från och med idag kan få fråga vad vänner skall göra till helgen utan att låta desperat ;) Helgen verkar än så länge vara helt planlös annat än att det är alla hjärtans dag på söndag. På lördag skall det vara nån Alla hjärtans dag fest på Mingel med "the Love Crew" så får se om jag dyker upp där. På söndag så tänkte jag krypa upp i soffan, kolla på "the Notebook".. kanske tillsammans med andra som tycker att dan är helt överreklamerad i Sverige där folk är för pryda för att våga skicka kort! :P

Ikväll blir det nog inte Prinsen utan kanske våldgästar hemma hos Jen och Jenny och degar eller så tar jag äntligen tag i städningen hemma. Det börjar alltid så bra men sen hittar jag något eller kommer på att jag skall städa något skåp och river ut allt :P jag är helt enkelt helt hopplös på att hålla ordning!
Det mest irriterande är att det blir så sjukt nice hemma och man är nöjd när det är städat men ändå gör jag det inte. Jo, jag skall få det gjort ikväll..


Designbyte...

Ny design på bloggskrället. bättre eller sämre?


Edward - släng dig i väggen..

Jag kan inte låta bli att bli irriterad på alla som tycker att Robert Pattinson är det snyggaste som någonsin existerat för det är han verkligen inte, de blir bara bländade av hans image från böckerna (förlåt Jen men så är det och du är inte ensam...) så om ni nu absolut vill ha en vampyr så ta av era rosa glasögon och spana in dessa hunkarna :P


Ian Somertaler aka Damon Salvatore i Vampire Diaries



Cam Gigandet aka James i Twilight


Kellan Lutz aka Emmet Cullen i Twilight

Och om inte vampyrer är något för dig så kan du ju alltid satsa på en demon/vampyr jägare här i form av Jensen Ackles aka Dean Winchester



Som sagt.. Edward släng dig i väggen!!!!!


;)

Saknat mig?
Haha. Skulle nog inte tro det, fast det finns faktiskt ett par trogna själar som kollar upp mig varje dag fast jag inte skriver någonting.
Vad händer i mitt liv då?! jo det kan jag berätta. Inte ett skit.... Eller jo det händer väll en del men inget värt att rapportera, det känns som att sålänge denna jäkla snön ligger kvar så går alla på sparlåga. Allt känns likadant hela tiden, veckorna flyter ihop med få avbrott.
Så nu är vi drygt en vecka in på februari...
Förtillfället väntar jag spänt på att få reda på om vi kommer få en valp inom en snar framtid, tiken borde ha fött iförrgår men icke.

Men allvarligt.. Det händer ju fan ingenting. Inga skandaler, inga oväntade romanser, jag kan inte hoppträna/tävla för det är för halt.. Shit va jag klagar!
skall fixa till designen på bloggen snart när jag orkar, började leka med Jennifers och blev lite trött på min med så vi får se vad som händer..
sov gött!

RSS 2.0