Jag har aldrig......

-Jag har aldrig tagit med mig en konstig rockare, som hittade mig på en bänk, hem. Men jag vet en som gjorde det igår..
-Jag har aldrig spillt ut alla glas jag kom inärheten av. Men jag vet en som gjorde det igår.
-Jag har aldrig behövt en halvtimma för att damsuga upp ett söndrigt glas. Men jag vet en som behövde all den tiden igår.
-Jag har aldrig förlorat totalt i "fuck the dealer". Eller jo.. det har vi nog alla nångång men det var inte min tur igår.



Imorgon skall tydligen Avenyn tömmas på folk och jag kommer inte gå emot strömmen. Trädgårn imorgon och ni kan ju gissa vart jag kommer befinna mig när denna låten spelas! Mitt på dansgolvet baby!!



Men dööö!

Åhh.. jag kan bli så sjukt irriterad ibland. Ringde upp Bilprovningen för att ändra tid och kom till den "automatiska inloggningen" och den är ju helt galen. man skall säga sitt registreringsnummer och lösenord (fyre sista siffrorna) och så skall den fatta vad jag säger. Tydligen pratar jag galet otydligt för den bad mig säga det som adam, bertil osv. men då fick jag ju först googla vad XOM har för namn (xerxes, olof, martin) men då förstod den inte siffrorna som den förstått tidigare så efter 4 försök så stämde reg nummret, men då fattar den inte lösenordet och skickade mig till "personlig service" där jag nu sitter i en telefonkö!! ork!!

Vad hände där?

Satt hemma hos jen igår och åt en god middag som Jenny hade fixat och drack lite vin till maten, sedan kom två söta pojkar förbi och vi festade till det lite (hade vid detta laget övergått till öl) jag var den enda pigga islutet av kvällen och satt i soffan som ett frågetecken när alla gick och lade sig. men men.. Vaknade lite innan halv 7, tvingade upp hunden och åkte hem för att ge hästarna frukost. gick och lade mig en timme innan jag skulle släppa ut hästarna och när jag vaknade hade jag så sjukt ont i huvudet. Mina första tankar var "jag är INTE bakfull, Jag blir ALDRIG bakfull, jag drack ju inte SÅ mycket igår... Blev lite förvirrad men det löste sig rätt fort när jag tog tempern och insåg att jag hade feber.. Så nu blev det till att stanna hemma och dricka te, men det går alltid över på en dag så det är ingen större fara med mig.

Nu får ni ha en trevlig dag för nu skall jag få besök (varför nån vill komma och besöka mig när jag e sjuk vet jag inte... Jag måste vara en väldigt trevlig person).
XOXO

 


So sue me, Screw me

Känner mig inte helt i balans eller snarare är jag den enda som är i balans och alla andra springer runt i cirklar och serpentiner. Något har förändrats och något saknas men ändå är allt likadant. Jaja.. det finns en anledning till att jag knappt dricker längre. Folk blir ju lite smått dumma i huvudet!

Annars så händer mycket på en gång. Livet är tillbaka till sin gilla gång efter alla helgdagar. Förutom att mina föräldrar har åkt till västindien och lämnat mig hemma själv i kylan. Hur skönt det än är att vara hemma själv och kunna äta var och när man vill (de lämnade kvar kontokortet) så känner man sig rätt låst av att både ta hand om allt i stallet och att ha hunden hängande i hasorna hela tiden.
Jag lyckades totaltrascha mina knän i helgen så jag har knappt kunnat gå upp för trappor eller resa mig upp ur soffan. Vågar inte gå till boxen ikväll för jag vet att jag inte kan ta det lugnt.. Om jag nu sparrar not stora killar så måste jag ju ta i extra hårt och kan ju inte vara klen.
Skall äntligen på hoppträning imorgon, det skall bli spännande att se om jag, och framförallt Draken, minns hur man gör!

Har funderat på att byta design på bloggen... Nytt år, ny design. men har inte bestämt mig än.. fär väll göra en på prov och se vad ni tycker.
Ikväll blir det Filmmys i Onsala tydligen men just nu känner jag bara för att stanna hemma och kolla klart på Braveheart som jag just ladd... "köpt".
Har jag berättat att vi skall få tillökning i familjen?! nä det har jag nog inte.. Jag skall få en dalmatinervalp. Hon föds förhoppningsvis den 6e februari och då får jag den i April..

Mamma och Pappa ringde precis, det spöregnar på Do.Rep.. Synd om dem, men hur mycket jag än försöker förtränga känslan så är jag lite skadeglad..

Dags att fodra hästarna!!
XOXO

RSS 2.0