.....

Champagne For My Real Friends Real Pain For My Sham Friends


The sounds of this small town make my ears hurt
Oh yeah, you caught me. But I caught you on worse
They say, "You want a war? You've got a war."
But who are you fighting for?
The tide's out, the ship's run aground
We drown traitors in shallow water

Fall out boy har nog växt upp i Kungsbacka!!!


Tjejkväll...

Igår var det trevligt... Tjejkväll hos Amanda med Jen och den andra Amanda (fan måste ni heta Amanda båda två?).. Jacuzzi, skitsnack och vin (läsk för mig) är inte helt fel en onsdagskväll när det blåser upp till storm ute..
Senare på kvällen blev det en tur till Prinsen i Kungsbacka, lyssnade på kareokee och började att planera en Halloweenfest... Var galet pigg när jag kom he så satte på ett avsnitt NCIS men däckade i soffan efter 10 min..

På tal om Halloweenfesten så får jag ju redan panik när jag skall komma på vad jag skall klä ut mig som.. Men måste ju verkligen slå till på stort och ha en galet bra idee men kommer inte på ett skit!!

Här får ni lite bilder från gårdagen:

Amanda, Jen och jag göttar oss...


Jen fick visa leg på Prinsen. Igen... hahahhahaha.....


Amanda, Jen och en väldigt glad Patrik!


Jag och Amanda


Det var allt för ikväll... Puss på er..


;)

Då har man lite planer inför helgen i alla fall.... Skall på Hockey med pappa.. Frölunda möter Timrå :D Skall bli riktigt kul. Det var längesedan jag var på hockey men det kommer nog bli ett par gånger denna säsongen då pappa har biljetter =)

Jag har börjat städa ordentligt nu men tyvärr hamnar jag alltid här.. Men hela lägenheten luktar iaf simhall (Klorin is the shit!) och nu skall jag dammsuga och svabba golvet i badrummet... Det behövs.. hahhaa
Högsta (!) volym på bra musik och så skall jag städa vidare..... Kanske skriver mer sen =)
Ha en trevlig kväll!!!





Ingen minns en Fegis..

Höll på att läcka ett rykte imorse, egentligen ingen hemlighet men jag vill inte vara den som bröt tystnaden.. jaja det kommer ut förr eller senare ändå och jag har inte ljugit. Bara inte sagt allt... På tal om det så går det ju rykten om allt och alla just nu, och vissa saker som borde vara rykten men som ingen bryr sig om.
Då jag satt i bilen i massa timmar igår så snackade jag rätt mycket i telefon och har ni tänkt hur mycket som har strulat till sig mellan alla sedan sommaren ersattes med hösten?! Men samtidigt kan inte skvallerkärringen i mig låta bli att tycka att det är rätt underhållande... ;)   Vad skall jag egentligen med Gossip Girl till? Deras drama e bara lite mera högklassigt men vi har minst lika mycket här i lilla kungsbacka.. haha

GG idag samt 6 olika serier till kom idag.. Då har man något att göra tills på fredag då det kommer 7 serier. Resterande dagar är det bara 1 eller 2 per dag.. Det man inte hinner kolla i veckan och sparas till söndagar =)
Åker ju till München med Oktoberfesten på mångag och då har jag 16 avsnitt att hämta upp efter den veckan.. detta e ju ett heltidsjobb!

Har gymmat idag igen... Gött mos =) Imorgon är det kl 9 på TK med armar och ben.... träningsverk i magen är brutalt... Kan ju knappt rida ordentligt dan efter... Men det blir snart bättre, min kropp skall fan komma iform nu. Nästa vecka blir det ingen träning annat än att dansa på bordet med ett litermått öl i handen dock =) Lite svinn får man räkna med..


Flux capacitor??

Kan vi inte uppfinna en riktig flux capacitor, åka tillbaka till början av sommaren då alla var vänner, solen sken och hela världen låg för våra fötter.... Just nu är allt galet komplicerat för allt och alla verkar det som...

jaja.. Nu skall jag hämta föräldrarna på Landvetter och sen sova så jäkla gött... Hunden kommer inte väcka mig kl 5 på morgonen (ingen hänsyn till att jag kanske somnade kl 3), måste visserligen vara ute i stallet kl 8 imorgon men med tanke på att det har vart kl 6 de senaste dagarna e det ju ingen fara... Måste ner med hästen till Skåneland imorgon igen för att kolla om han är frisk igen! jippi. Frugan skulle kommit med som sällskap men kom på att hon hade träning imorgon kväll så nu e det till att sitta själv i bilen igen..... Vill DU följa med?? isf RING!!!!!

sov gott ni därute som gör livet bra mycket intressantare och ni som ställer till det för er utan att fatta hur det gick till :)

Just Chill!!

He's a good guy, he has his heart in the right place... To bad his brain is in his dick!!!


"Ingen minns en fegis!". Gårdagen började galet effektivt med sammanlagt 2,5h på Gymmet med min PT Andreas :D jag kan varken gå ordentligt eller skratta idag... det gör ONT men det får det vara värt när man skall bli vältränad..

Sedan var det utgång men för att inte paja träningen (duktig Linda) så blev det bara två glas rosé på hela kvällen.. Men va var det med folk igår?? Drama, Bortförklaringar, Fylla, Otrogenhet, Kåthet, Nya par, Gamla par...... skall jag fortsätta?? Hade så gärna skrivit om allt men då tror jag att jag inte är så poppis sen!! haha, Men antalet besökare på bloggen skulle nog öka galet mycket! Men jag kan sammanfatta det med att folk borde lära sig tänka med både hjärnan och förnuftet..  

Här kommer lite bilder... Lägger upp resten på FB senare!!

Knycker man min stol får man mig i knät istället =)
 

Killarna (och Jen) var glada...


Finns inga underbarare än ni två :D


Visdomsord..

De senaste två filmarna jag har sett är He's Just Not That Into You och Ghosts of Girlfriends Past. Båda filmerna är lite halvkassa och man vet ungefär hur de kommer att sluta 5 minuter in men de har en del lärdomar som man kan ta åt sig... hahah...

- Spooning is nice... Forking is better....

- So here's a couple of tips. When you first meet a girl you give her two compliments above the neck. Yeah, tell her she's got nice lips, nice eyes, nice hair... she's intelligent, her moral ethics, whatever crap comes to your mind. Then just when she begins to thinks that you're another - you know - vanilla nice guy that she can tool around with all night without getting naked... you *insult* her! Flip the power dynamic and your let her know that you're here to play.

- Someone once told me that the power in all relationships lies with whoever cares less, and he was right. But power isn't happiness, and I think that maybe happiness comes from caring more about people rather than less...

- I had this guy leave me a voicemail at work, so I called him at home, and then he emailed me to my BlackBerry, and so I texted to his cell, and now you just have to go around checking all these different portals just to get rejected by seven different technologies.

- So trust me when I say if a guy is treating you like he doesn't give a shit, he genuinely doesn't give a shit. No exceptions. 


Fan att dejta verkar sjukt komplicerat... Men tänk så lite man egentligen dejtar i Sverige.. Kollar man på alla amerikanska filmer så kan man ju bjuda någon man överhuvudtaget inte känner på en dejt bara för att personen i fråga är snygg medans man i Sverige bara verkar dejta om man är tillsammans och inte vill erkänna att man är tillsammans "Nej... Vi bara Dejtar"... Kan man inte minska på det seriösa i att dejta och göra det oftare... Verkar ju sjukt roligt... hahaha..


Kvällspyssel..

När jag sitter själv framför tvn på kvällarna blir jag ibland sjukt rastlös.. Har tidigare bl.a virkat, broderat pärlor på bikinis och bloggat för att fördriva tiden och nu är det nyaste att jag gör armband.. Räcker ju inte med alla jag redan har.. hahaha..

Tycker inte att det blev helt illa för att inte gjort Macramee sen jag var typ 12... hahahah... Nä men det är sjukt kul att sitta och pilla med nåt simpelt framför tvn..



ikväll skall jag nog förnedra mig och kolla på Svenska Hollywoodfruar... Hahaha.. på radioreklamen: Men om din man vill att du skall suga av han det första du gör på morgonen så får du ju göra det annars hittar han en ny som gör det... WTF!! hahahaa


Vad hände egentligen?

Gårdagen var sjukt kul  =) Det var baröppning på Joomies underbara balkong med hans snygga nya bar :O) massa härliga människor och en hel del som jag inte hade en aning om vilka det var. Lätt att jag var äldst på festen iaf.... hahahaha.. 93or e inte stora. mohahaha....
Nä men det var galet trevligt. Emellanåt kom polisen utanför så lite drama blev det med... :S nämnde jag att jag snubblade ner för trappan.. haha.. klacken vek sig och jag stupade raklång. Bra där..
Efter baröppningen blev det Mingel som vanligt... Var ganska mycket folk men alla försvann hela tiden.. och det var inte jag som snurrade runt för jag var på dansgolvet, where else? 
Vissa blev rätt fulla, vissa blev pissade på (!), vissa försvann och vissa raggade på folk de inte borde raggat på.. Så sammanfattningsvis hände inget utöver det vanliga... hahaha..

Lutar åt film idag... Skall försöka rida lite om inte min träningsverk tar död på mig först!! hahaha

Bondage på Gymmet...

Herrejösses va seg jag är i kroppen... Efter en rätt lyckad utgång igår så var det dags för Linda att inta Träningskompaniet.. Klockan halv 11 på morgonen!!!!!
Körde armar och mage och när jag står där med mina 5kg hantlar känner man sig rätt dum när Andreas står bravid med typ 25kg hantlar eller vad det nu va... Men men... Sen kommer han på den roliga iden att jag skall hänga i nån stång och lyfta upp benen för att träna magen.. visst.. men för det första fick han ju lyfta upp mig för jag hade ju inte en chans att komma upp dit själv och för det andra var det så sjukt jobbigt att hålla fast sig i stången så han typ band fast mina händer i stången... hahahaha
Tänk er själva.. Linda är fastbunden i en jävla stång och har inte en chans att komma loss eller nå marken.. hehe.. och Andreas står bakom och garvar och säger bara två till.. och när jag gjort två till så säger han bara två till om och om igen...
Nä men det var sjukt gött att röra lite på sig på morgonkvisten..

Har tyvärr inte så många roliga bilder från igår så ni får klara er utan...

Ikväll skall jag återigen dra på sig finskorna och festa till det :D Inflyttningsfest och baröppning.... Kommer bli en bra kväll ikväll igen =)

Spåkärring??

Jag skrev ju i förra inlägget att det skulle komma ett samtal som skulle ändra kvällens planer... och visst fan kom samtalet.. inget bullbak och filmtittande... Utgång istället =)

hahaha... Vi hörs imorgon nu skall jag göra mig snygg!!!


Kvällen.....

Idag är en bra dag... Tror jag iaf. Det har inte hänt mycket utöver det vanliga än men jag har en känsla av att det inte är en vanlig kväll. Vem vet.. i sista minuten får man kanske ett samtal som gör att alla planer kastas om... men även om det inte sker kommer kvällen bli bra.. Planerna är att först bära hö och sedan se om Jen eller Angelica kommer till bullbaket eller om jag skall baka själv och de kommer senare. Just det.. skall handla lite ingredienser först.... och GLASS!! :D

Nu skall jag ut och städa loftet... Bjuder de som kommer hem till mig och bär på äppelkaka och kaffe =) mellan kl 5 och 5 kommer han... hahahah..


Bullbak..

Det ser ut som om det kommer bli Bullbak, Film (Watchmen) och skitsnack med Jen imorgonkväll.. Har inte bestämt om vi skall göra Kanelbullar eller kanske Lussekatter än men det löser sig.. Jag har ju avfrostat frysen idag så har plats att frysa in om det blir över.. haha.. Frysen va så nerisad att det nästan inte fanns plats för något alls i den.. Så där satt Linda med massa handdukar och en hårtork framför frysen.. hahah.. känner mig sjukt duktig..
Vore trevligt att få lite besök som man kan bjuda på bullar.. Ni får inte sköta bakningen men ni kan få knåda mina och Frugans degar om ni vill.. hahahahah...
Vad tycker ni vi skall baka.. Lussekatter eller Kanelbullar? eller något helt annat? Och kom inte och påstå att det är fel tid för lussekatter, för det är aldrig fel tid för något som är så gott!!

 


Idol, killar och helgen..

Frugan var på tv igår.. Och självklart missade jag det, satt på Prinsen och snackade skit.. Känner mig som en dålig fruga.. Men så fort jag fick reda på att de visat henne så gick jag online och kollade på henne =) sjukt duktig var hon =D

Annars har det inte hänt så mycket..
Ibland känner jag att jag skall avskriva killar helt.. De tänker ju med röven 50% av tiden men märker det inte ens själva... Finns en del undantag men de e så få att de bara bekräftar regeln.. Men sedan kommer jag på att om jag avskriver killar så finns det bara tjejer kvar och de e för det mesta rätt knäppa de med så så var det med att lägga ner killarna.. Och om inte de finns vem skall jag då sitta och kolla på film med nu när kvällarna blir mörkare och kallare... Tjejer i all ära men med er blir det mer skitsnack och mindre mys, men bra är väll det... Och nej. när jag skriver mys menar jag faktiskt inget barnförbjudet.. hahahaha
Men sen vem försöker jag lura... Att umgås med de flesta tjejer är ansträngande.. Man måste tänka på vad man säger, vara trevlig och förtrycka sin störda humor.. Sen finns det ju däremot inte mycket som är trevligare än att sitta med en kompis och verligen snacka skit...

Ibland undrar jag varför jag ens bryr mig om att blogga men det är gött att bara skriva av sig... Jag har aldrig skrivit dagbok när jag var liten för jag var för rädd för att någon skulle läsa den men det är rätt gött att bara skriva av sig allt man tänker på.. haha eller inte ALLT för det skulle nog inte vara så lyckat!! =D

Nä nu är det dags att vara seriös en stund igen.. Hur ser era planer för helgen ut?? Mys i soffan eller ut och ränna på stan? Jag har inte helt bestämt mig än.. En härlig film skulla kanske sitta fint men som jag känner mig själv så ses vi nånstans ute mitt i natten =D
Puss på er!!



Roadtrip to Skåneland!!

Jaha... då har man en halt häst till.. Men det var inte så farligt och det är ju bra att vi hittade en anledning till varför hästen var helt oridbar i ena varvet!
Mindre kul att åka själv ner till Skåneland (3,5h) med en transport som hindrar en från att köra fort =( Det andra som är mindre roligt är att man skall behöva åka 3,5h för att komma till en vererinär man litar på.. Så skall det ju verkligen inte vara..
Vädret i Skåneland var dock helt underbart och satt och käkade pizza med underbara Nisse =) och planerade inför årets Flyingetrip... Förra året var det helt sinnes därnere.. Helt galet! Har dock en känsla av att det kommer bli värre iår.. "En annan del av Flyinge, Säsong 2". Och vad stöveln gjorde i lampan vet inte vi heller!!! 



Imorgon skall jag en sväng till eventmässan och på kvällen blir det Prinsen och massa skitsnack som vanligt nu när inte 29an existerar längre... =(


Oktoberfesten 2009

Då var det dags igen... Dags att dra på sig sin Dirndl (folkdräkten) och ha ett galet party!
Jag har ju turen att min älskade mormor bor ungefär 10 min med spårvagn från Wiesn (det asfalterade fältet där Oktoberfesten är). Snackade med en förra året som påstod att han varit på Oktoberfesten men när jag frågade vilket tält han var i så skrattade han och sa att han hänger inte i nåt jäkla tält, han var på den finaste klubben i München... Vilken nolla, hade totalt missat att Oktoberfesten bara är på Wiesn. Visserligen kanske klubbarna har Oktoberfesttema men inte är det nåt att ha för det... Skall det va skall det vara på riktigt!!
Detta året skall jag dit den 28sept-2okt och min bästa vänn när jag bodde i Lübecka har en faster som bor två km från mormor så vi skall till Wiesn tillsammans.. Tror även att en polare från kryssningen skall vara där samtidigt.. Party Party =D











+ till +, - till -....

Det hela började med att Jen och jag åkte in till KBA med varsin bil igårkväll och, då jag tog några öl på Prinsen och hon skulle sova hos mig, bara tog min bil hem (hon körde)... Imorse släppte jag av henne på jobbet och 10 min senare ringde hon och sa att hon glömt sina bilnycklar hos mig.. jaja det var ett senare problem (och problem blev det). Jag körde och hämtade Jen på jobbet och så åkte vi till hennes bil. Då såg vi katastrofen.... Hon hade glömt ljuset på... och batteriet var självklart stendött..
Smart som hon e så har ju bruden iaf startkablar i bilen... hmmmm... Men hur gör man??? (här var jag redan livrädd....) och problem nummer 2 var att detta hände då det spöregnade som mest...... (inte leka med elektrisitet och vatten samtidigt var det va??). Vi ringde runt bland alla killar vi kunde komma på som kunde förklara för oss hur det gick till och vi började fatta (det kanske skulle gå ändå...). Sen visade det sig att vi e helt inkompetenta.... Vi var två brudar som står i ett skyfall och inte hittar hur man öppnar min motorhuv.. HAHAHAH.... Och när vi väl fått upp motorhuven så hittar vi inte batteriet...

Behöver jag säga att vi gav upp innan vi ens försökt med kablarna?!?!?!

Hennes bil står kvar i stan och hon har lånat min... Det där med startkablar e helt enkelt inte min grej... =D


Sugen på vampyrsex?

HAHAHAHA.... Jen jag har hittat en sak åt dig.. =) Hade jag inte redan vetat vad du skall få i julklapp hade denna Iskalla Twilight-Dildon vart den ultimata presenten...

Det är nämligen så att amerikanskt sexleksaksföretag nu lanserar den perfekta presenten till alla Robert Pattinson suktande tjejer - en vampyrdildo... Dildon som bär namnet ”The Vamp” gnistrar precis som Robert Pattinsons rollfigur Edward Cullen i filmen ”Twilight”. Den går också att lägga in i frysen för att kunna simulera hur det skulle kännas att ha sex med en vampyr. ”The Vamp” kostar strax under 300 kronor och kommer i en blekrosa gnistrande färg som enligt tillverkaren återspeglar en nymånes sken.

Undrar om det är Robert Pattinson som stått modell för den?!?! hahahah 


(källa: expressen)


Irritationsmoment

Jag brukar varken bli speciellt arg eller grinig, jag försöker att alltid vara glad och lättsam men det finns saker som får mig att bli sjukt irriterad.. Det är oftast inga stora saker utan mer folk som inte tänker sig för.

En av de saker jag blir mest irriterad på är när nån säger "Jag ringer dig sen" men sen aldrig ringer. Det är antagligen bara så att personen glömmer bort det och inte menar något illa men när det händer upprepade gånger så känner man sig antingen som en idiot som sitter och väntar på ett samtal som aldrig kommer eller som en klängapa som alltid är den som ringer upp..
Irriterande sak nummer två är liknande med den första.. De man är vänner med men som aldrig hör av sig. De blir jätteglada när man ringer men kommer aldrig på att ringa själva.
Motsatsen är precis lika jobbigt. Klängiga personer, det man kan bli av tidigare punkter, som när man träffar dem inte låter en vara ifred. Detta är dock ofta ett lika stort missförstånd som folk som glömmer att ringa.. Personen i fråga är helt enkelt översocial.
Eller folk som klagar på allt.... Det är helt galet jobbigt (säger jag i ett inlägg då jag klagar på saker) när folk klagar bara för att klaga och inte på grund av fakta...

Men sen tänker jag på hur trött jag skulle bli på mig själv ibland.. Jag vill prata med någon konstant, är galet envis och kan inte hålla ordning för 5öre... Kan rabbla upp fler irriterande saker med mig själv men så kul skall ni inte ha.. hehe...

Det sjuka är att jag inte är irriterad på en speciell person eller irriterad överhuvudtaget just nu.. Så vet inte riktigt vartifrån inspirationen för detta klagoinlägg kommer ifrån..

Nu skall jag ut i stallet och röja ordning och sen är det träning... om jag kan hitta bilnycklarna.....

kram på er!!


SOL!!!

Kom just hem från skolan och vet ni vad!! Man kan sola!!!
Ligger för tillfället ute i solen i underkläderna... Kan det bli bättre??? Jag sa ju att sommaren inte är över än! Dock har jag hört rykten om att det skall bli kallt och jäkligt imorgon igen.. Men vem tror på rykten??
Brevid handuken ligger min vovve och vill ligga halvt på mig och mammas knäppa katt klättrar på mig och försöker vässa klorna på min mage.. Sexigt värre.. jaja. Man kan ha sämre dagar!!!

Hare Gött!!!

RSS 2.0