Blandat Skitsnack!

Hade en galet mysig och helt meningslös kväll med Jen igår =) käkade jättebaguetter och kollade på Push (helt meningslös film). Kom nyss hem och tänkte vara duktig och gå på en promenad med vovven.. Ut i skogen och PowerWalka lite.. Har en hel del i huvudet som jag måste fundera ut. Tvivlar på att jag kommer lösa en bråkdel men vem har inte huvudet fullt av problem hela tiden. Tror inte det är meningen att man skall lösa allt!! :P

Nu måste jag nog börja erkänna att hösten snart är här, men lägg märke till att jag bara säger nästan. det är kallt och mörkt, det blåser och jag börjar tända ljus hemma... Men jag tror fortfarande att det kan komma en hel del fina dagar till :D
Har ni tänkt på hur lätt man blir seg när det blir mörkt.. Hela sommaren har man träffats på kvällerna och hittat på saker men helt plötsligt hinner eller kan ingen längre. Man skyller på jobb eller skola men folk jobbade på sommaren med men då kunde man ändå åka ut till klipporna eller ha filmkvällar men bara för att det är mörkt ute så "hinner" inte folk... Jag blir så trött på det..



För att helt byta tema så måste jag klippa mig. Håret växer ju som ogräs.. Men tro inte att jag kommer göra något dramatiskt, så modig är jag inte. Jag går in och ber dem klippa så lite som möjligt men så mycket som är nödvändigt.. heheh... Tänk så galet kul det vore att färga håret brunt utan att säga det till nån. Har gjort det tidigare och reaktionerna är sjukt roliga men nej... så kul skall vi inte ha det denna gången. Det skulle ju paja min image. hahahah.

Härlig remix på en grym låt med underbar text till dig...!

let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick

I can see you staring there from across the block
with a smile on your mouth and your hand on your (huh)
the story of us, it always starts the same
with a boy and a girl and a (huh) and a game
and a game (huh)
a lovegame


"städar"

Jaa... just nu städar jag.. märks det?? hahah..
Nä men har plockat undan kläder och diskat det mesta men sen lös den där röda markören på Facebook som visar att man har en ny händelse.. och vem kan motstå den! Så fastnade jag här framför datorn igen..

Var på tävling igår och det va ju inte kul alls... Eller det var jättetrevligt först och hästen hoppade jättefint på stilhoppningen.. och vad händer.. Mina poäng var aslåga... Tänkte att det var ju konstigt och hämtade protokollet.. Nästan bara positiva kommentarer men låga siffror.. fattar inte ett skit. *** *** *** ****** **** **... Sen började det ösregna och jag tappade motivationen helt. Kom hem klockan 9 och åkte hem till underbara Joomie och drack öl (nämnde jag att jag strök mig från tävlingen på söndag för att jag blev grinig.. hahaha) och spelade "jag har aldrig" med killarna =)

Sedan blev det en barrunda.. När jag gick förbi Prinsen såg jag Alx som jag inte sett på jättelänge, sen var det Rumpan och Peter-Niklas. Kvällen avslutades på Mingel (såklart) där vissa månniskor var supergoa och vissa var väldigt korta. Fattar inte hur vissa kan ha två helt olika sidor, vissa dagar helt galet trevliga och vissa då man kan va glad om man får ett hej... vet inte vilka som läser men nån kanske tar åt sig.. Framförallt ni som gjorde kvällen igår så rolig.. Och vet ni va... Jen var inte med igår....... Helt galet att vi var ute på varsitt håll och överlevde.

Nej nu skall jag städa vidare så att det är fint när Jen kommer. Vi skall handla, laga mat, kolla på film och snacka galet mycket skit!! det är vi bra på!!



Fall Out Boy - Sugar, We're Goin Down
(youtubeklippet ville inte va med idag)

We're going down, down in an earlier round.
And Sugar, we're going down swinging.
I'll be your number one with a bullet;
A loaded god complex, cock it and pull it. 

Is this more than you bargained for yet?
Oh don't mind me, I'm watching you two from the closet;
Wishing to be the friction in your jeans.
Isn't it messed up how I'm just dying to be him?
I'm just a notch in your bedpost,
But you're just a line in a song.


Hahahah.... Klockrent!!!

 


Smögen Baby...

Jag vet att Jen har skrivit ett nästan likadant inlägg om Smögen men måste göra det själv med om jag nu skall beskriva sommaren..

Det hela började med att jag och Jen snackade i telefon om vad vi skulle göra på kvällen den fredagen. Några killpolare skulle upp och festa på Smögen så vi hade idéetorka med vad vi skulle hitta på.. Då fick jag en av mina snilleblixtar (jag får dem ofta men brukar aldrig förverkliga dem), Jag ringer upp Jen och det första jag säger är...... Jen, min kusin bor på Smögen.... Vi sätter igång och planerar i all hemlighet och så bär det av kl 7 på kvällen..

     

Vi glömmer först provianten (läs: öl och vin) hemma och får vända efter 10 min och sen kör vi världens omväg för att hitta en bensinmack. Men kul hade vi med nervevade rutor och rock på högsta volym...

     

När vi kommer fram sitter vi och dricker lite med mina kusiner, faster och farbror och funderar på hur killarna kommer att reagera när vi krashar deras killkväll... jaja skit samma blev våran slutsats.. Ringde tobbe och låtsades vara hemma och då börjar han tjöta om att vi skall komma upp till Smögen.. Bingo! (men vi berättade fortfarande inte att vi var där).
Drog ner till hamnen där bareana var och tog en liten runda.. Sedan ser vi första killen.. Dahls min när han sitter utanför det ena stället och jag och Jen kommer springande var fan obetalbar.. hahaha..

     

2 min senare träffar vi Tobbe och Svadde... hehe.. "va faan gör ni här!!!" hahaha. I vimmlet hittade vi sedan även Kloek.. Flummade runt hela kvällen och hade galet kul... Man tappade bort varandra och hittade varandra hela tiden men alla samlades tillslut och käkade nattamat =)

     
      

Sedan var det dags och gå hemmåt... eller hmm... antingen var Jen och jag sjukt sega eller sjukt trötta i fötterna för vi blev båda runtburna ;) 
     


SMÖGEN BABY!!!!!


  

Dagen

Nu har jag just varit ute och burit massa jäkla tunga hösilagebalar.. Jäkla bonne man är ibland då =D Så vad skall jag hitta på idag då?! Jag skall packa transporten och brodda inför helgens tävlingar, städa (det blir ju aldrig klart)  och om jag hinner baka en plommonkaka... Skall ner te Falkenberg och tävla hela helgen och inte nog med att jag måste åka helt själv (mamma och pappa skall ner till Spanien och kolla på hus) men jag måste ha hunden med mig också.. jippi.. Hon må vara snällaste hunden i världshistorien men hon e lite jobbig att ha med sig.. Det finns ju matrester överallt som hon vill stoppa i sig..

Om någon känner sig manad att komma med på lördag så är det bara att höra av sig!! jag bjuder på fika.. hahaha =D



Ikväll blir det la mitt vanliga program.. Film och en eller tre koppar te.. Kan man överdosera te? jaja om man kan det så har jag nog gjort det de senaste dagarna men jaja...

På dagen kommer min älskade jen hit och skall leka min Barbiedocka.. Hon skall på bröllop hos någon gangster här i Kungsbacka så jag skall styla henne =P


Lata Sommardagar..

Som jag sa i förra inlägget så var sommaren helt underbar...
Så vad hittade jag på alla lata sommardagar?? Jag har varit på Liseberg med Jen och underbara killar, fotbollsmatch med pappa, vart på stranden och kollat på solnedgången på klippor med egna trubadurer....

Här kommer lite bilder från sommaren...


Liseberg med Jen och pojkarna..
F.v. Cebbe, Jag, Svadde, Tobbe, Nico, Jen och Dahl...
Järngänget denna sommaren. Love you all =D


Cebbe och Dahl satt och spelade guitarr för mig och Jen på klipporna ute någonstans i Onsala Skärgård medans vi såg solen gå ner.. Mycket mysigare blir det inte..


Laddar innan Sverige-England U21-matchen. Varmt väder, öl och en helt galen stämning.. Det enda som fattades var att Sverige skulle vunnit matchen. Lägg märke till mina Blå-Gula naglar.. hahaha


Ute på Länsman och dricker öl, solar och badar


Killarna åkte wakeboard.. Jag testade en gång och kom nästan upp.. Lite grinig att det inte blev ett andra försök för jag var galet nära att komma upp och gillar inte att ha saker oavklarade..


Hahahaha... Jen oljar in Nicos rygg och jag tror att han gillar det!!! :)

Mer sommaräventyr kommer i senare inlägg, det går inte att sammanfatta sommaren i ett inlägg!!

Nya Bloggen!

Slutade blogga seriöst i början av sommaren och sedan rann det hela ut i sanden.. Skrev bara lite om hästarna och lade upp bilder så jag tröttnade.. När jag sedan fick veta att pappa läste bloggen och tyckte den va så bra började jag tänka på vad jag skrev och vilka bilder jag la upp på bloggen och då var det inte kul längre...
Tänkte se om jag kan ha båda bloggarna vid sidan om varandra och vara lite mer seriös i den andra och lite mer om hästarna...
Denna bloggen kommer handla om vad jag, och självklart min underbara vapendragare Jennifer (här kallad Jen), ställer till med för bus!

Tänkte först sammanfatta sommaren i ett par inlägg för denna sommaren har varit helt UNDERBAR!!!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0