Gammalt!

Ja man får väll bjuda på sig själv litegranna!! ;)
Tyskland
80-tals fest
haha.. Pontus innan han blev kändis
Kos och jag
Efter coctailskolans avslutningsfest...
mitt älskade Honey!!
Natta :)
Girls night out!
älskade Henke var nöjdast av alla på Bunny-festen!

Klick?

Hur kommer det sig att nä r man ser någon person och det klickar alldeles för högt så är det alltid med en person det inte borde klicka med överhuvudtaget och när det kommer en person som är perfekt och det borde klicka så hör man inte ett klickljud hur hårt man än anstränger sig?! oj. den meningen saknade nog ett och annat kommatecken men skit i det.
Helt annorlunda är det med vänner.. Eller nej, kanske inte ändå.. Tänkte skriva att man oftast klickar med det samma med dem man kommer bli vänner med.. Meeen det stämmer inte när man tänker på mig och Jen som hatade varandra i typ 10 år innan vi blev vänner.. Så jag tar tillbaka det.. Men de flesta jag umgås med nu så klickade det med det samma... vissa bara känner man att man vill vara med.
Känner dock att vissa vänner man hade förr saknas i mitt liv.. men men.. Kan inte klaga när mina vänner nu är underbara... love you all!!
xoxo

varning...

Vet inte vad jag kommer skriva ikväll men ta det med en nypa salt... Sitter och dricker vin i en sackosäck, käkar nötter och kollar om The Hills från säsong 1... hahahah

Hunden är på plats igen..

20100429638 (MMS)

Hunden är på plats igen..


musik

Att min musiksmak är förvirrad och lite skitsofren är väll ingen hemlighet..

klassikern:

 

vet inte varför men denna är sorglig som tusan.

En gång i tiden var vi vänner!

Söndag...

Gjorde allt och inget igår..
Delt slumpartat blev det en dejt med D. och det är aldrig fel.. nu kommer jag dock inte få en ny dejt förens tidigast till helgen. men det blir nog inte av.. Har för mycket att göra.
Känner för att skriva alldeles för mycket men skall hålla mig tillbaka för att inte fel folk skall ta åt sig, eller rätt folk, och att det blir drama..
Håller mig till att skriva att jag tycker om er alla fast ni inte är kloka!!!!
Bye for now!!

WTF TWAT!!

Jag glömde berätta... Det mest slumpartade ever hände i fredags/lördags. Jag och Jen skulle ta pendeln in te gbg och gå på Coktailskolans avslutningsfest (jättekul men det hör inte till historien) och när vi parkerade min bil på Anneberg station berättade Jen att hennes mammas nummerplåtar hade blivit stulna några dagar tidigare.. jaha.. oj men inte brydde jag mig så mycket..
Tills...
Jag skulle hämta min bil dagen efter... WTF..... Nån jäkla idiot har knyckt mina nummerplåtar!!!!!
så har man fått beställa nya, få tillfälliga plåtar hos polisen och nu ringde mamma.. nån har hittat plåtarna, gömda bakom cykelställen i Anneberg. Tydligen var de som skulle knycka skyltarna inte så jäkla smidiga och lyckades göra sönder skyltarna när de skulle ta av dem.. nödvändigt!!!

Hur mår du idag??

När jag läser detta är jag glad att jag inte blir bakfull... det låter obehagligt!


Askungefyllan:
Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Den fula ankungefyllan:
Du vaknar upp med en äkta hälft, men det är inte din, den här är snyggare.

Rödluvefyllan:
Du vaknar upp med mormor i samma säng.

Kejsarens nya kläder fyllan:
Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Snövitefyllan:
Du vaknar upp med 7 främmande män i sängen.

Törnrosefyllan:
Du vaknar upp efter 100 år av att en okänd man som tagit sig in via trädgården hånglar med dig.

Lilla Sjöjungfruns fyllan:
Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.

Stålmannefyllan:
Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Fantomenfyllan:
Du har såväl din pyjamas som dina badkläder på dig, och du pysslas om av en liten tjockis i bastkjol.

Microsoftfyllan:
De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar, och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.

Joakim von Anka fyllan:
Du vaknar och har en stor hög med pengar, men inga byxor.

Musse Pigg-fyllan:
Dina öron är svullna, och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.

Kalle Anka fyllan:
Du vaknar hes och byxlös, och börjar skälla på alla i din omgivning.

Stora Stygga Vargen fyllan:
Du har så dålig andedräkt att du skulle kunna blåsa omkull ett hus.

Hans och Greta fyllan:
Du kan lätt hitta till toaletten, genom att följa spåret av nattens uppkastningar.

Pippi Långstrumps fyllan:
Du vaknar mellan en häst och en apa och finner en väska full med pengar.

Nalle Puh fyllan:
Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.

Tarzan fyllan:
Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.

Bambi fyllan:
Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.

Attila fyllan:
Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram


Date-Night ?!

Varför Dejtar inte svenskar? Jag vill dejta... Nej jag vill inte ha pojkvänn så det är inte därför jag vill dejta, jag tycker bara det verkar så roligt. Eller är det så att vi svenskar dejtar utan att kalla det för dejt.. "vi tog en fika" "vi var på bio/hockey/gymmet" "han lagade mat och vi kollade på en film" är det en dejt om man är intresserad av varandra och bara umgås om man är vänner? Men om den ena parten är intresserad och den andra bara vill vara vänner, hur löser man det?
Men ibland är jag nog typiskt svensk, om jag skulle bli utbjuden på middag av nån man ver lite ytligt intresserad av skulle jag bli lite freaked.. Eftersom man inte dejtar här så skulle det kännas som en sjukt stor grej..
hahaha.. tänk om folk började dejta i Kungsbacka.. Drama.. Nu sköter alla sina kärleksaffärer relativt diskret vilket nog är bäst. Enda gången man kanske går på en dejt här hemma är om man nästan är tillsammans. En kompis som bott i USA berättade att de går på dejter varje helg typ, även med folk de knappt känner. Hon säger att det kan bli lite pinsamt om man inte alls klickar men att man oftast har galet roligt.. :D
Varför Dejtar inte svenskar? Jag vill dejta... Nej jag vill inte ha pojkvänn så det är inte därför jag vill dejta, jag tycker bara det verkar så roligt. Eller är det så att vi svenskar dejtar utan att kalla det för dejt.. "vi tog en fika" "vi var på bio/hockey/gymmet" "han lagade mat och vi kollade på en film" är det en dejt om man är intresserad av varandra och bara umgås om man är vänner? Men om den ena parten är intresserad och den andra bara vill vara vänner, hur löser man det?
Men ibland är jag nog typiskt svensk, om jag skulle bli utbjuden på middag av nån man ver lite ytligt intresserad av skulle jag bli lite freaked.. Eftersom man inte dejtar här så skulle det kännas som en sjukt stor grej..
hahaha.. tänk om folk började dejta i Kungsbacka.. Drama.. Nu sköter alla sina kärleksaffärer relativt diskret vilket nog är bäst. Enda gången man kanske går på en dejt här hemma är om man nästan är tillsammans.
En kompis som bor i USA berättade att de går på dejter varje helg typ, även med folk de knappt känner. Hon säger att det kan bli lite pinsamt om man inte alls klickar men att man oftast har galet roligt.. :D
nae.. Tror jag håller mig till att se D en gång i veckan :P inga förpliktelser och definitivt inget drama.. just the way i like it! haha. nej men seriöst.. Tjejer är alldeles för beroende av att ha pojkvänner. Skaffa bra killkompisar så har du nån att mysa framför TVn med och nån att flörta med lite på skoj....

The Chick-code!

Ni vet ju säkert alla vad the Bro' Code är och tänkte att det måste finnas en Chick Code.. Here it is!

  1. Chicks before Dicks. Simple
  2. A chick shall not sleep with another chick’s ex-boyfriend unless she does.
  3. It is perfectly acceptable to take an automatic dislike to a girl/ judge them without ever speaking to them
  4. Women ARE ALWAYS RIGHT until PROVEN wrong!
  5. If a chick asks another chick to keep a secret, then… Are you kidding!! In the entire history of humankind, chicks have never been able to keep a secret!! Ever!!!!!!
  6. The penalty for exposing a secret to an unauthorized party shall be exile from Girlville.
  7. A girl who can substantially claim that she was not aware that a piece of information was a secret at the time she exposed it shall not be subject to punishment.
  8. No woman shall ever go to the ladies' room alone if there is another woman available to go with her.
  9. The favorite color of all chicks shall always be pink. And none other than pink.
  10. If two chicks get into a fight, they shall make catty remarks and pretend to ignore each other rather than simply stripping down and wrestling it out.
  11. If a chick hears a chick empowerment song like “I will survive”, she shall stop whatever she is doing, grab another chick’s hand and shriek the lyrics at the top of her lungs.
  12. Sleeping with more than five men in a lifetime does not make you a whore, however sleeping with five men in a week does.
  13. Always leave a man wanting more but don't leave him guessing too long since guys do not take hints easily.
  14. If the TV is showing the movie “My Best Friend’s Wedding” or “DDLJ”, the chick has to leave whatever she is doing and watch the movie till the very end. No matter how many times she has seen it. Corollary: A chick will quickly find some work in the kitchen or somewhere else if her boyfriend is watching the movie “Die Hard” or “300”.
  15. A chick may get a dog as a pet but only if it fits in her mailbox.
  16. No girl shall purchase a distinctive item of clothing which she is aware her friend owns without express permission from the friend.
  17. If two chicks are wearing a same outfit, each retains the right to accidently spill a drink on the other.
  18. If you change boyfriends so fast they rarely achieve name status, a man must be around for at least six weeks before you make your friends bother to learn his first name. Until such time, he should be referred to as "The boy" or "That guy".
  19. A chick shall never use the side mirror for applying lipstick while driving the car. It is extremely dangerous since it messes up the hair!!
  20. A chick has a free pass to slut it up on Halloween.
  21. A chick shall always say “Oww.. Sooo cute!!” at the sight of a baby or a kitten or a puppy or a man with a cute baby or a man with a cute puppy.
  22. A chick shall never leave the house without putting on make-up first, even if the house is on fire. Corollary: A chick shall never go to sleep without putting on make-up first. Corollary: If a chick is on a date, she shall find some excuse to use the restroom atleast three times in order to check the make-up.
  23. A chick shall always demonstrate an absolute lack of commonsense. Especially, if she is really hot!!
  24. All girls must have a "Mr.Right Now". This is the guy friend who is always ready and available to hang out with you, and may or may not like you as more than a friend. He is always ready to party till dawn, and do things you wish you didn't remember in the morning. He's not “Mr. Right,” but he may be good enough to be “Mr. Right Now.”
  25. You are morally obligated to stop your friend from getting with a guy you KNOW she will greatly regret in the morning if the said friend is under the influence of alcohol, (this requires use of proper judgement, not hers, yours) In this case 'cock-blocking' is acceptable no matter what the stupid man code says.
  26. When drunk taking posey pictures if perfectly acceptable.. at that point you think your hot and the camera needs to know it
  27. Food eaten while preparing other food has no calories.
  28. It is perfectly acceptable to announce that you are going on a diet and break it the next day
  29. If a friend runs off crying (to the toilet for example)you must atleast count to 10 before following her.. we do not want to make the situation a soap opera/ prove the judgement that girls are melodramatic
  30. As women we are allowed to be completely self-absorbed and self obsessed when it comes to A) Our wedding days, B) Our birthdays, C) childbirth, D) Breakups
  31. You are perfectly within reason to hate your bf's ex even if she is the nicest girl in the world, feeds the poor, visits old peoples homes and helps out at the local cattery.
  32. A girl is allowed to come up with cutesy pet names for her boyfriend and use them around his friends for general punishment if he has angered or displeased her in any way.
  33. It is your womanly right to take hoodies, boxers and t-shirts from guys without returning them. Hovever this is overuled if said guy is your friends bf/brother/love interest/dad/uncle.. you get the picture
  34. In no way does a girl have to mean what she says when in conversation with the opposite sex. Some examples are listed (to help the boys out); 
    1. Yes = No 
    2. No = Yes 
    3. Maybe = No 
    4. We need = I want 
    5. I am sorry = you'll be sorry 
    6. We need to talk = you're in trouble 
    7. Sure, go ahead = you better not 
    8. Do what you want = you will pay for this later 
    9. I am not upset = of course I am upset, you moron! 
    10. You're very attentive tonight = is sex all you ever think about?


We just had a Chick-Flick moment!!

Ute i fredags, ganska så ordentligt meningslöst.. Chill att sitta och kolla på hästhoppningen hemma hos Jen men sen gick det utför.. Jen, Jenny, Ebba och jag gick till Prinsen men det var inte så livat där så då tänkte vi att vi skulle kolla om Patrik och Henke var på Mingel (mötte dem på vägen dit). Vi var de enda gästerna på stället.. Jen ("jag kommer snart") och Ebba försvann, Jenny drog hem och Patrik stack till Esters... Så var man enda gästen på stället (räknar inte de tre småkillarna som kom)... Jaha.. Ringde och sa till Jen att röra sin söta ända till mig eller så sticker jag, så kom min älskade Jen =) hade lite Chick-Flick moments på vägen till Esters vilket alltid är nice (altså Chick-flick moments.. inte Esters..) Esters var dött det med så vi satte oss och frös på Prinsen innan jag frysande körde hem, satte mig i soffan och somnade till Snövit (alltså hon är den mest puckade Disney-Bruden genom tiderna...)
I Lördags var jag hemma för jag skulle upp kl 04:45 idag för att tävla.. Jippi.. Hästarna hoppade jättebra och jag blev sjult förbannad att Jag rev i 120 med Zeus.. Galet va bra han hoppade!! :)
xoxo

Katla kan väckas till liv!!!

Jaha.. nu är världen inte som den skall igen.. Läste på aftonbladet.se att Katla kanske kommer att väckas till liv. Men herregud, hon är ju död. Jag lovar, jag såg det med egna ögon. det står tom på wikipedia "Jonatan knuffar ned ett stort stenblock på Katla. Katla ramlar baklänges ned i floden där det blir en strid mellan Katla och lindormen Karm. De två monstren dödar varandra." så det så..
Och om hon nu väcks till liv, vem har det fördömda hornet? Näe detta måste undersökas noggrannare.
– Förvarningssystemet har fungerat alldeles utmärkt, så vi kommer helt säkert att veta om Katla skulle börja röra på sig, säger Björn Lund. Det känns ju bra att de har koll på henne men de säger inte vad de skall göra åt saken! Björn Eriksson berättar även att islänningarna är väl förberedda och sätter säkerheten främst. Men han är bekymrad över vad Katla skulle kunna ställa till med. – Då blir det stora konsekvenser. Drar Katla igång blir det ännu mer problem för flyget... Vad Katla nu har med flygen att göra vet jag inte men men..


och nae.. e inte heelt seriös!!

Drift Away...

Känner mig lite väl lugn och glad idag.. Skall tävla på söndag så det kanske är det.. Är sjukt laddad nu. Folk måste tro att jag gått och pensionerat mig men inte då.. Det blir bara en 110 med Draken och en 120 med Zeus. Måste ju börja lite chill :P Har återigen anmält mig till Tour of the amatours så får se om jag kan komma ikapp de som redan har kvalat i två månader.. haha, men fan. jag ger mig inte, jag skall dit igen. Galet va kul det var :D

;)

Efter en väldigt trevlig grillkväll igår (fast nästan all mat blev till kol) så skall det bli gött med en kväll i soffan. Jag skall ha båda hundarna så vi får se hur det kommer att gå. Lucky är ju aldrig några problem men om lillskiten får för sig att hon är pigg så kommer jag inte få mycket lugn och ro. Skall man orka ringa folk så att man får sällskap eller skall man inte.. orkar inte bestämma mig, det får bli som det blir...
12 Angry Men eller Pelikanfallet står på schemat tror jag... Men har ju några filmer till att välja på om jag skulle ändra mig! :P
btw... såg en sjuuukt snygg kille idag.. men han försvann..
Tillbaka till verkligheten...


HAHAH...

Såg precis att jag hade över 2000 besökare i tisdags.... hahah. Det är ju heelt galet. Har max 100 i vanliga fall! Tydligen gillar ni som läser blogg.se framsidan Disney....

 


Lördagens bilder!

Lite bilder från middagen i lördags..

Ojdå..

har inte varit vid bloggen på nån dag och hade helt plötsligt 160 nya kommentaret. what.. Ligger på framsidan med Prince Charming inlägget :D haha, hade heelt missat det.
bra att alla får se en helt ouppdaterad blogg! :P
Några kom på mig med att beskriva fel version av törnrosa.. I Disneys så älskar de varandra innan och sjunger så fint innan men till mitt försvar så finns det två versioner och klockan var 02.00... jag ville helt enkelt klaga lite och då passade den andra versionen bättre.. :P


Vet ni vad???

Det är Helt underbart väder ute!! Synd att jag sitter inomhus vid en dator, men men.... Skall faktiskt skynda hem nu och rida pollarna i solen..
Och en sak till.. Vi kanske skall inviga grillsäsongen på onsdag :D Nu börjar livet ljusna lite...

Prince Charming...

Shit vilken bitterf***a jag är kväll.. Jag känner mig sjukt gnällig och har inte lust till något alls. Satt framför datorn och TVn när vännerna var på Prinsen och var sociala. Jag orkade inte. När humöret inte är på topp så är det tur att det finns tecknat. Älskar tecknade filmer.
I de tecknade filmernas värld löser sig allt tillslut och man får allt man någonsin drömt om, eller något man inte visste att man drömt om...
Prince Charming är alltid snäll, ursnygg men dock lite puckad :D Vem ärdå den bästa Prinsen? Ja inte är det Aksungens prins i alla fall.. Om han är så puckad att han måste kolla in alla brudars skor och inte tittar ett dugg på dem så har han en allvarlig fotfettish och jag e inte så pigg på fötter!!
Odjuret gillade jag alltid när jag var liten men kommer ihåg att jag blev så besviken när han blev människa för han var så söt som monster.. Prinsen i den lilla Sjöjungfrun var ganska gullig som kunde satsa på en stum tjej och han kämpade mot Ursula, jo han hade ju en söt hund vilket ger plusspoeng i min bok.
Vilka mer finns det? jo Törnrosas prins hade ju egentligen bara tur, han råkade komma efter 100år och det är ju bara sjukt att de blir kära utan att ens ha setts innan. Snövits prins gjorde ju inte mycket vettigt annat än att snubbla med hennes kista så att hon spottade ut äpplebiten.
Så jag satsar på Lilla Sjöjungfruns Prins för att han är den enda som var vettig..
I de tecknade filmernas värld löser sig allt tillslut och man får allt man någonsin drömt om, eller något man inte visste att man drömt om...
Prince Charming är alltid snäll, ursnygg men dock lite puckad :D Vem är då den bästa Prinsen?
Ja inte är det Askungens prins i alla fall.. Om han är så puckad att han måste kolla in alla brudars skor och inte tittar ett dugg på dem så har han en allvarlig fotfettish och jag e inte så pigg på fötter!!
Odjuret gillade jag alltid när jag var liten men kommer ihåg att jag blev så besviken när han blev människa för han var så söt som monster.. Prinsen i den lilla Sjöjungfrun var ganska gullig som kunde satsa på en stum tjej och han kämpade mot Ursula, jo han hade ju en söt hund vilket ger plusspoeng i min bok.
Vilka mer finns det? jo Törnrosas prins hade ju egentligen bara tur, han råkade komma efter 100år och det är ju bara sjukt att de blir kära utan att ens ha setts innan. Snövits prins gjorde ju inte mycket vettigt annat än att snubbla med hennes kista så att hon spottade ut äpplebiten. Alladin är ju ingen prins utan bara en liten småtjuv., men han är rätt cool ändå.
Så jag satsar på Lilla Sjöjungfruns Prins för att han är den enda som var vettig.. Sen skadar det inte heller att han är snygg och har fina blåa ögon, samt att han inte har på sig hemska uniformer hela tiden.. :P Inte för att jag har något emot män i Uniform men de skall ju se manliga ut i dem också :D hahahaha..



Hur det nu blev ett långt inlägg om Disney vet jag inte men låt gå för det då :D
(glömde dock trycka på publicera knappen så låtsas att detta skrevs mitt i natten av en trött Linda)


...??

Jag önskar att jag vore en av de personer som kunde vräka ur sig allt de vill säga på bloggen utan att bry sig om följderna.. Skulle jag ens försöka göra det skulle alla veta vilka jag snackade om vare sig jag skriver ut namnen eller inte och då skulle det bli DRAMA.. Jovisst, det är väll ingen hemlighet att jag älskar lite gott drama men jag vill inte hamna i mitten av det....
En sak som irriterar mig lite är dock mitt folks reaktioner på mitt drickande, eller snarare på mitt icke drickande.. för visst, jag e ute och festar en del men jag dricker ju nästan aldrig och jag har sjukt kul ändå. Problemet är att, ett, så klagar många på att jag jämt är nykter och, två, om jag väl dricker en gång så får jag höra att jag var full vare sig jag var det eller inte..
Jag önskar att jag vore en av de personer som kunde vräka ur sig allt de vill säga på bloggen utan att bry sig om följderna.. Skulle jag ens försöka göra det skulle alla veta vilka jag snackade om vare sig jag skriver ut namnen eller inte och då skulle det bli DRAMA.. Jovisst, det är väll ingen hemlighet att jag älskar lite gott drama men jag vill inte hamna i mitten av det....
En sak som irriterar mig lite är dock mitt folks reaktioner på mitt drickande, eller snarare på mitt icke drickande.. för visst, jag e ute och festar en del men jag dricker ju nästan aldrig och jag har sjukt kul ändå. Problemet är att, ett, så klagar många på att jag jämt är nykter och, två, om jag väl dricker en gång så får jag höra att jag var full vare sig jag var det eller inte..
Gårdagen var väldigt trevlig.. Tobbe fyller år på måndag och vi åt middag på Esters för att fira honom lite (och att Gustav skulle åka bort en månad.. hahaha), efter det stannade en del kvar och spalade Black Jack och jag och några söta pojkar promenerade över gatan till Prinsen för att kolla på El Classico. Sedan samlades alla på Esters igen och kvällen slutade på ett ganska avslaget Mingel. Hannibal och jag dansade loss och mina nya assnygga och jättehöga rosa klackar klarade sig rätt bra tills klockan blev 2 och jag blev galet trött.. Dags för gamla tanter att gå hem.. hehe.
Jag vet inte vad det är med folk ibland... Det skall klagas och diskuteras med alla och de vill ha sympati och bla bla bla.. fattar de inte att de som vill ha en trevlig kväll inte orkar sitta och tycka synd om er hela kvällen?! Nja.. jag klarade mig, det var andra som råkade ut för det..
Sen de som man inte vet vart man har dem, som i ena minuten är trevliga och i den andra totalt ignorerar en totalt. Jag förstår att man kanske inte alltid är på sitt bästa humör men att anstränga sig att vara lite trevlig mot de som skall vara ens vänner tillhör normalt vett..
Kameran glömde jag hos Jen så skall lägga upp lite bilder när jag orkat lyfta min söta lilla rumpa ur sackosäcken!! :P

Mina Prickiga Snyggingar!

Idag kom Magnus på besök för att ta kort på mina vovvar.. Visst jag kan ta en del helt ok bilder men de är just det... OK. Jag vill inte ha ok bilder, Jag vill ha underbara bilder... Tack så jättemycket!!!
Håll tillgodo!

Roxie... Galna vovve!!

Nu har jag hämtat min vovve, men det har väll ingen missat om man känner mig :P  Åkte upp till Götene i måndags och hämtade hem henne. Jag trodde att hundskrället skulle behöva acklimatisera sig några dagar men jag tror det tog 5 min innan hon hade hittat alla Luckys leksaker och drog runt dem.. Lucky som e 9år leker inte mycket längre men blev helt plötsligt som en valp och skulle visa att det visst var hennes leksaker och skulle leka med just den saken Roxie hade förtillfället :P
Det känns jättebra att mina vovvar kommer så bra överens redan för vad skulle man gjort om Lucky hatade henne?!?! Inte för att hon någonsin tyckt illa om någon vare sig det varit människa, hund, katt eller annat. Eller jo. När min far knödde in sig i sin 20 år gamla neongröna overall så blev det hus i helvete.. Lucky blev helt galen (men till hennes försvar så såg han inte klok ut!!) hahah.

Hos Jilloc's i Götene
Hade fullt upp i bilen på vägen hem!
Om ni inte tycker att detta klippet är helt underbart så är det något fel på er.
Det spelades in ungefär 1h efter hon kommit hem till oss. :D
På kvällen sov jag i köket i föräldrarnas hus för att se så att allt skulle gå bra på natten. Hade en luftmadrass att sova på och den var ju bekväm i 5 min innan jag hade en hund på vardera sidan och madrassen tappade luft efter halva natten. Tror jag är för snäll för att jag har nog aldrig sovit så obekvämt men jag kunde verkligen inte förmå mig till att schasa ner hundarna... hahaha..
Hade fullt upp i bilen på vägen hem!

Om ni inte tycker att detta klippet är helt underbart så är det något fel på er.
Det spelades in ungefär 1h efter hon kommit hem till oss. :D


På kvällen sov jag i köket i föräldrarnas hus för att se så att allt skulle gå bra på natten. Hade en luftmadrass att sova på och den var ju bekväm i 5 min innan jag hade en hund på vardera sidan och madrassen tappade luft efter halva natten. Tror jag är för snäll för att jag har nog aldrig sovit så obekvämt men jag kunde verkligen inte förmå mig till att schasa ner hundarna... hahaha..

Roxie...

48abb68db06493b5bdc3f3afebad7de4.png

Kolla varifrån!

Roxie...


RSS 2.0