Här händer det saker!

Jaha.. det har inte blivit mycket bloggande på ett tag nu men för en gångs skull har jag faktiskt en ursäkt..
Förra fredagen (min födelsedag) så åskade det och small till i datorn uppe i huset så där rök Internet, men vad gjorde det när jag precis fått en iPhone tänkte jag. Så i onsdags åkte jag in till stan med Svadling och ramlade in på Peacock men där var det VIP-kortsutdelning så det var helt tjockt med folk så vi drog till el Corason och tog en öl/drink (jag var nykter så en öl var allt jag fick).. Sen bar det av till Deep där vi mötte upp Ralph.. hej och hå.. sen gick det undan.. För alla andra iaf. Jag hade sjukt kul och träffade en hel del löst folk som jag inte sett på alldeles för länge. När klockan började närma sig hemgång så hade jag den stora turen att bli rånad. Körkort (hade som tur var inte resten av plånboken med mig), den 5 dagar gamla iPhonen, min älskade kamera, bilnycklar, pengar och en påse Dumle.. tack för den era idioter..
Så nu sitter jag utan telefon (lånat mammas gamla telefon med kontantkort och inga kontakter dock) och inget internet.. tackar att man känner sig lite unplugged och sjukt arg.. Men förutom den otrevliga händelsen så var det en sjukt bra kväll och jag har en helt ny uppfattning om vad skrattanfall är. Ralph var supergullig och lånade ut sin bil så att jag kom hem igen..
I fredags tävlade jag och kom 7a (inte helt nöjd med det men om de första 10 låg på samma sekund så är det inte mkt man kunde säga), var ute en snabbis (nykter) men gud så tråkigt det var.
I lördags var det inflyttningsfest och det var väldigt trevlig.. Svadde har de grymmaste grannarna som kommer in och festar loss.. Det dansas och dricks tills högtalare välter och nästan TVn med.. jo... glömde jag säga att de var över 60?! hahaha.. Klockrent..
I söndags var det tävling igen.. men det var en jäkla skittävling.. När 60% får tidsfel i grunden är det inte ok (behöver jag säga att jag fick det), de i slutet av klassen red som om det vore omhoppning redan i grunden för att klara tiden.. gah!! Sjukt irriterad blev jag...
Igår kväll var det till att slockna i soffan..
Ikväll skall jag åka och hälsa på systrarna Grundin och byta semesterbilder från Egypten.. Kommer bli kul att se dem igen (alltså systrarna.. hahaha.. eller jo, bildena med) ..
Nu skall jag till Polisen och få min polisrapport så jag kan få en ny telefon...
Ha en bra dag!!!
XOXO

På Pärlan

img_0022 (MMS)

På Pärlan


Helgen...

I torsdags släpade pappa med mig på nån reklamfirmas gardenparty och jag hade verkligen inga höga förhoppningar på kvällen. Det visade sig dock att jag inte var omringar av gamla gubbar som jag trott utan jag hade sjukt sköj. Lite kan vi nog skylla på den öppna baren som uppskattades mycket :D
Det visade sig dock rätt fort att jag var i ÖIS-landet.. haha. Tror jag var den enda IFK-aren inom synhåll. Halva A-laget var där och resten var fans.. Självklart så kan jag inte hålla käften utan poängterar tydligt att jag hejade på IFK, uppskattades inte helt.. hahaha.. men de förlät mig tillslut och fick hänga med till Lounge(s) och Peacock (inte så bra drag dock och de sötaste spelarna hade åkt hem tidigt för de skulle träna på morgonen.. just my luck)
I fredags fyllde jag 25... Fick iPhonen jag önskat mig, en micro och elvisp från OBH Nordica och lite smycken.. Senare fick vi lite gäster från Karlshamn och såklart Jen. Åt middag och sen blev det en nykter tur i KBA. Inte nån höjdarkväll på krogarna men träffade lite härligt folk iaf.
I lördags var det först solning och sen hade Jen bjudit ut mig på date. Först hade vi tänkt sätta oss på Tio Pepes men det var helt tomt där så vi fick sista bordet på Black Pearl och åt hamburgare drack öl och kollade på fotbollen (inte alls nöjd över att Inter slog Bayern...). Efter det blev det en snabbis hem till Jen och sen vidare till Mingel (ovanligt va?!). Men det var riktigt roligt.. Massa underbara Vänner, Strömavbrott, Barman, Champagne, Drama och Skratt. Bilder kommer snart!
På Pärlan innan Matchen!
I söndags gjorde jag inte ett skit.. låg och solade Heeeela dagen.. Fick hur mycket färg som helst. Love it!

Klockan är snart 8 och man kan gå runt i l...

20100519691 (MMS)

Klockan är snart 8 och man kan gå runt i linne utan att frysa. Det är helt underbart. Nu skall hästarna ha mat och sen årli det kanske en trip hem till jen. Mitt internet funkar inte så har inget att göra hemma...


Är det detta som kallas sommar? 79grader u...

20100519689 (MMS)

Är det detta som kallas sommar? 79grader ute. Mumma


Jobbar som vikarie idag. Har rast just nu ...

20100518678 (MMS)

Jobbar som vikarie idag. Har rast just nu och har gömt mig vid brandstegen för att sola lite. Men nu börjar jag så in i klassrummet. Ha en bra dag.


JAG BLEV ÖVERRASKAD!!

Efter tävlingen i lördags blev jag övertygad av pappa att komma med till Gräppås Golfkrog och när jag kommer in genom dörren så ser jag massa folk, ser inte vilka först, som först skriker och sen börjar sjunga "Ja må hon leva".. Jag fattade ingenting.. Tror det tog 15 sec innan jag fattade att jag hamnat på min överraskningsfest (fyller 25 på fredag). Jag hade ingen aning och det var nästan 40pers där som alla hållit tyst!! Alla jag träffat på tävlingen visste tydligen om det med.
Allt var perfekt, Jen måste jobbat som en tok för att få till allt. Maten var jättegod och alla var helt underbara.. Fick jättefina presenter och massa gott att dricka. Senare kom en buss (!) och hämtade nästan alla och vi gick till Mingel. Hade jättekul men sen försvann de flesta vilket var lite syng men inget kunde rubba mitt glada humör..
Var för chockad för att ta bilder på Gräppås så får vänta på vännernas bilder.. :P
Neeej.. inte var jag överraskad inte!!!!!
Mingel










Mina fyra Kattungar.. den gråa är ting...

20100507650 (MMS)

Mina fyra Kattungar.. den gråa är tingad men till du ha en röd eller beige så varsågod. De är typ 6 veckor nu.


Lucky ligger i ena soffan och breder ut si...

20100511664 (MMS)

Lucky ligger i ena soffan och breder ut sig och Roxie ligger och myser med mig. =)


FYI

Jag har ont i min visdomstand... och jag har tråkigt!!

J'Adore















Bortamatch idag!

Hittade en sjukt snygg kille på McDonalds och följde med han hem.. hmm.. innan jag somnar måste jag komma ihåg att fråga vad han heter...
Nja.. Inte riktigt kanske.. Sover i mitt gamla rum i huset eftersom föräldrarna skall till Tyskland imorgonbitti klockan 5 och jag skall passa hundarna. Tyvärr kan jag inte ha hundarna hos mig längre. Lucky är helt blind numera och kan inte gå i mina branta trappor och Roxie kan inte heller gå i trapporna och är inte helt rumsren än..
Kul att man är ledig 6 dagar i rad nu men inte har 2 kvällar ledigt. imorgon e jag fast med hundarna, onsdag kväll skall jag ut, vet inte med vem eller vart men ut skall jag, skall tävla fredag och lördag få kan inte gå ut torsdag och fredag så på lördag kväll är jag nog mysigt trött.. hoppas man kan orka vara lite social på kvällen...
Kan nån berätta för mig vart alla snygga och välklädda killar finns!! :D

3a idag =)

20100509653 (MMS)

3a idag =)


miley

Tjejen har blivit cool... Fattar inte att folk kan hetsa upp sig över att Miley vill vara lite sexigare och tuffare.. Hon är försjutton snart 18 år. Hon har nog tröttnat ganska ordentligt på Hannah Montana-stämpeln.. :P
Miley som Hannah Montana..

Rymma hemifrån?
företagskortet och höpengar.

20100505644 (MMS)

Rymma hemifrån?
företagskortet och höpengar.


Love me like the first time..


Vilken drömkväll det blev..

Träffade den snyggaste killen ever igår. Lång, mörkt hår, blå ögon, brunbränd och riktigt nice kropp!! Han bjöd mig på en date och hämtade upp mig vid halv 7. Trodde vi skulle in till Göteborg men helt plötsligt svängde vi av mot Borås. Han vägrade dock tala om vart vi skulle. När han svänger av mot Landvetter blir jag lite orolig (ni vet hur jag är, jag vill alltid planera allt) Vi går in genom en sidoingång på flygplatsen och jag är milt sagt förvirrad. Ute står ett litet privatplan med piloten och co-piloten utanför och väntar. inne på ett bord står en står bukett med de underbaraste korallröda rosorna och en flaska champagne (lite för fin och torr för min smak men tänkte att den skall väll gå ner) undra på min förtjusning när killen kollade på flaskan, tittaqde på mig och frågade om jag ville ha en kall öl istället. :D
Vi flög till Stockholm och åt på en helt underbar liten italiensk restaurang.. när vi kom hem var klockan 2 och jag kände mig som Askungen som lämnades av hemma på gården...
Behöver jag säga att det var den mest perfekta kvällen?!
Behöver jag säga att det var en dröm... :P

Anneberg just nu...

20100504643 (MMS)

Anneberg just nu...


:D

Missförstå mig rätt.. Jag är för monarkin men detta är roligt!



Sommarkänslor.

Vi skall ha en underbar sommar iår igen.. det bestämmer jag här och nu!


RSS 2.0