Scandinavium..

Scandinavium skall lukta sand, spån och hästskit!! (Jo jag älskar hockeyn men Horse Show är och kommer alltid förbli Horse Show) och Gothia Hotell skall krylla av folk som alla känner alla...

Då var det över för iår.. Eller inte för mig, skall köra kl 7-9 imorgon (skulle kört 5-9 men slapp och tur var väll det!).
Hur skall man sammanfatta Horse Show?! nja.. Hästfolk är ett speciellt släkte. Är man inte hästmänniska få förstår man inte charmen.. Jo man kan upskatta hoppningen (det är faktiskt intressant om man bryr sig om att försöka uppskatta det och inte bara sitter och grinar om att hästar inte är kul), man kan skratta åt allt konstigt folk som springer runt på mässan och knör som galningar, man kan lära sig hänga med i snacket.. Men man kommer nog aldrig tillfullo förstå allt med Scandinavium, Falsterbo och Flyinge (Globen räknas inte). Det är dessa tre helger man träffar allt hästfolk man annars aldrig ser annars (eller bara på tävlingar), nu man skvallrar, nu söta tjejer drar med gifta fula ryttare upp på rummen (tjejerna tigger ju fan om det så tycker de är skyldigare än ryttarna, de är ju killar - de kan inte ordet nej.. hahaha).
Vi älskar det men vore det oftare helger som dessa så tror jag man skulle tröttna. Nackdelen är dock att man inte hinner prata med vissa så mycket som man skulle vela för att ALLA vill prata med ALLA... Tror inte det är nån annan kväll på Gothia Hotel som så mycket folk som inet är incheckade på hotellet sover där eller som sover i fel rum.. hehe..
Och kors i taket.. Jag tog nästan inte en bild på 3 kvällar, förra året gick kameran i ett. Saknade dock en hel del folk som borde vart här.
blah.. XOXO

Kommentarer
Postat av: hej

kan man inte få höra lite riktigt skvaller?

2010-04-23 @ 12:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0