Inte den bästa dagen.

Jaha.. Hade en tidig tid hos husläkarna för att kolla upp vad som var fel med mina knän. Den första motgången var att det snöar IGEN. Nu måste väll till och med ni som älskar snön tycka att det räcker?! ok jag håller med om att det är fint och mysigt och när det smälter kommer slasket och allt kommer bli brundassigt, men, det kommer bli slaskigt förr eller senare ändå, det är för mycket snö för att rida på fältet, jobbigt att gå för det är halt och jobbigt. Så om ingen kan komma hem till mig och visa mig rolika saker att göra i snön snart så kommer jag fortsätta klaga tills snön smält.
Sen okte jag till "läkaren" som var en liten tant som inte ens visste hur man tar i hand. Är det inte hemskt när man skall hälsa på någon och man bara får en slapp trasa istället för ett ordentligt handslag? Hon kunde i alla fall ingenting och jag skall få en tid för röntken inom två veckor. Sen det riktiga bakslaget.. Det tar minst tre månader att få tid hos en ortoped.. Tack för den.

Ingen var coolare än mig i backarna :D




Kommentarer
Postat av: Jen

Så du okte till läkaren i morse ;P hihi... Där fick du tillbaka! Säger ju att det är lika bra att punga upp 500 pix, åka till Carlanderska o få det fixat med en gång! <3 =)

2010-02-16 @ 10:29:15
URL: http://jenijen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0