Pour some sugar on me!

Hade den sjukaste drömmen inatt och under hela drömmen så spelades Def Leppards "Pour some Sugar on me" tro fasen att jag inte kan sluta nynna på den idag!

Och så var det onsdag igen. Halva veckan har redan gått och ingenting att förtälja. På radion sa de att man från och med idag kan få fråga vad vänner skall göra till helgen utan att låta desperat ;) Helgen verkar än så länge vara helt planlös annat än att det är alla hjärtans dag på söndag. På lördag skall det vara nån Alla hjärtans dag fest på Mingel med "the Love Crew" så får se om jag dyker upp där. På söndag så tänkte jag krypa upp i soffan, kolla på "the Notebook".. kanske tillsammans med andra som tycker att dan är helt överreklamerad i Sverige där folk är för pryda för att våga skicka kort! :P

Ikväll blir det nog inte Prinsen utan kanske våldgästar hemma hos Jen och Jenny och degar eller så tar jag äntligen tag i städningen hemma. Det börjar alltid så bra men sen hittar jag något eller kommer på att jag skall städa något skåp och river ut allt :P jag är helt enkelt helt hopplös på att hålla ordning!
Det mest irriterande är att det blir så sjukt nice hemma och man är nöjd när det är städat men ändå gör jag det inte. Jo, jag skall få det gjort ikväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0