Hej, Jag heter Alice!!!

-Vart är Jen?
-Har du sett Jenny?
-Åt vilken håll gick Frugan?
-Däär är du!!!! Vart har du varit???
-Jag har stått här hela tiden juh!
-Ehh nej det har du inte.....
-Jaja, skall vi gå dit bort? Gå du före, Du är bra på att knö..
2 sec senare...
-Var är Jen och vart faan är Jenny???

Kännde mig som Alice som letar efter den flummiga vita kaninen (läs: flummig brud) i en skog full av konstiga figurer (läs: bar fylld med fulla hästmänniskor). Sen blir man ju stoppad av någon man inte sett än eller en av de Engelska/Irlandska gubbarna som visserligen var sjukt trevliga men som hindtade mig såfort jag såg skymten av en kanin!!


Sitter just nu och kollar på Hockeyfinalen fast jag verkligen borde sova.. Problemet är att det är väldigt jobbigt att sträcka sig efter fjärrkontrollen för att stänga av TVn, flytta datorn från knät, resa sig och gå till sängen..
och jaa.. jag svammlar men jag skyller på att efter 7 dagar Scandinavium jobb och festat 3 dagar i rad på det och inte sovit en vettig natts sömn på ett jäkla tag så är min humor så låg att jag e trött på mig själv. Nu har mitt internet börjat cpa så jag kan inte spara detta så vad skall jag göra?! jo jag skriver random shit tills det funkar igen!! För er som bryr er så leder Kanada med 1-2 förtillfället och de borde vinna fast USA spelar bättre än jag trodde och lite sugen på att se dem spöa Kanada är man juh!! :P
försökte hitta ett youtube klipp på Alice och kaninen men det enda som fans är när han skriker att han har bråttom och den passar inte in på varken Jen eller Jenny. Jag tyckte alltig att det var svårt att få Jen att skynda men Jenny är fan ännu värre!
Det är inte internet som e skitso för spotify och utorrent funkar fortfarande...

Oh Damn!! med 24 sec kvar gjorde USA 2-2 och nu skall det bli förlängning.. Fan.. Jag måste sova! Men gött ändå.
Kanada är lite hetare i förlängningen tycker jag nog.. Lite synd om alla fans från kanada om USA vinner, de är nog den mest insatta publik jag nånsin sett. Det kommer bli landssorg om de förlorar ikväll!
MÅÅÅL.. Kanada vann och nu kommer inte en Kanadensare vara nykter ikväll.. USA gjorde enligt mig ett bärrte OS men men..

Nu skall jag sova sjukt gött!!!
Sov gott kära vänner..... <3
xoxo   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0